Afbeelding: 2023-Ronnie Baten nieuwe trainer H2 (web-1)

Ronnie Baten - nieuwe trainer VIOS heren 2

1-4-2023

Met ingang van het seizoen 2023-2024 is Ronnie Baten de nieuwe trainer van heren 2. Hij volgt Emmanuel Bassey op die na 3 seizoenen stopt.

De in Groenlo woonachtige Ronnie (61 jaar) is al geruime tijd trainer van diverse eerste elftallen in de regio en kan met recht een echt 'voetbaldier' genoemd worden. Hij is momenteel voor het derde seizoen trainer / coach bij Halle 1 in de zondag 5e klasse B. Daarvoor was hij onder andere trainer bij Grol, Marienvelde en Ratti-Socii.

Ronnie is enthousiast over VIOS, Beltrum als dorp, de spelersgroep en de accommodatie. Hij heeft erg veel zin om bij VIOS aan de slag te gaan. Wij wensen hem dan ook veel voetbalplezier en succes toe binnen onze vereniging! Uiteraard eerst het seizoen bij Halle nog even goed afsluiten.

Emmanuel heeft mooie en uitdagende (Corona) seizoenen gekend met Heren 2. Voor zijn trainingen, humor, fanatisme en goed uitgevoerde wedstrijden is het team hem enorm dankbaar. Eerst dit seizoen nog even goed afsluiten met een hoge klassering en als kers op de taart een gezellig afsluitend weekend weg.

Succes beiden!

2023-Ronnie Baten nieuwe trainer H2 (web-2)
2023-Ronnie Baten nieuwe trainer H2 (web-1)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae