Ronald Stapelbroek en Gerrit Hilhorst versterken onze gelederen

18-9-2017

De afgelopen jaren is door het VIOS voetbalbestuur hard gewerkt om de vereniging klaar te stomen voor de toekomst. Ambities werden uitgesproken. Uitdagingen werden omgezet in kansen. Tevens hebben we ingezet op een open-club houding en nemen we maatschappelijke verantwoording op ons. Wij willen een dienaar zijn van onze bloeiende dorpsgemeenschap en een belangrijke speler binnen het Achterhoekse sportlandschap.

 

Voor de continuïteit zijn we voornemens om het bestuur uit te breiden. Wij zijn dan ook verheugd dat we twee krachtpatsers aan u te kunnen voorstellen, Gerrit Hilhorst en Ronald Stapelbroek. Beiden zijn voor VIOS niet onbekend. Gerrit was tot het vorige seizoen, de coach van Vrouwen-2 en stond aan de wieg van de samenwerking met Grol. Ronald was tot enkele jaren geleden jeugdleider. Overigens speelden beiden in hun actieve voetbalperiode in onze selectieteams. Maatschappelijk hebben beiden op diverse fronten bijgedragen aan vernieuwingen en transities binnen Beltrum.

 

Op de ledenvergadering van 25 september zal aan de leden de formele goedkeuring worden gevraagd. Hierna zal het bestuur tot een nieuwe taakverdeling komen. Eveneens zal ons beleid worden geactualiseerd. Een belangrijke punt in een samenleving en club die blijven veranderen.

 

Met de komst van Gerrit en Ronald kan de bloei van onze mooie voetbalvereniging verder gestalte worden gegeven.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae