Afbeelding: 2022-VIOS magazine (web)

Rob Klein Tuente ontvangt eerste VIOS Magazine

11-9-2022

Beltrum - Het VIOS-magazine is weer van de pers gerold. Afgelopen zondag mocht Rob Klein Tuente het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Robin Klein Falckenborg. Rob, ook bekend als Rob Huttert, heeft de afgelopen 15 jaren de rol van wedstrijdsecretaris senioren ingevuld.

 

“Na 15 jaar gun ik het ook wel een keer een ander!”, zo geeft Rob aan als hij aangeeft een keertje te willen stoppen als wedstrijdsecretaris voor de seniorenteams. Rob nam het wedstrijdsecretariaat in 2007 over van Bennie Ballast, in het eerste jaar nog samen met Jan Pasman. Inmiddels is er voor Rob een geschikte opvolger gevonden in de persoon van Jesse Papen, ook geen onbekende binnen de club.

 

In de editie 2022-2023 staan naast alle wetenswaardigheden weer volop verhalen en interviews. Verhalen niet alleen over voetbal. VIOS heeft een centrale rol in de beltrumse samenleving, net als jubilaris harmonieorkest Concordia. Sportpark ‘de Sonders’ is de plek voor ontmoetingen, verhalen en herinneringen. Wonen in Beltrum wordt aantrekkelijker door een plek als ‘de Sonders’.

 

Net als andere jaren wordt het magazine huis aan huis verspreid binnen het postcodegebied van Beltrum. De redactie werd gevormd door Niels Haarlink, Marco Heutinck, Robin Klein Falckenborg, Bart Klein Gunnewiek en Esmee Lepping. Ook deze editie is wederom een prachtig exemplaar geworden.

Wat komt er allemaal aan bod?

De 52-pagina tellende gids is wederom fullcolour en Rob Huttert is onder de indruk.  Alle ontwikkelingen welke er gaande zijn op en rond sportpark ‘de Sonders’, maken indruk op Rob.

 

Naast Rob worden ook, Arno te Veluwe, Arnold Groot Severt, Edo Hemmink, Hennie Bokstart, Niels Haarlink en Roald Visser geïnterviewd. Er is toelichting op het nieuwbouwplan ‘Spilkwartier’. Rick en Sam, nieuwe gezichten van Dute presenteren zich.

 

Ook is er aandacht voor Carla Klein Breteler, haar vrijwilligerswerk voor SKB4Gambia en de link met vv VIOS B. Verder is er aandacht voor 40 jaar sporthal ‘de Sonders’. 50 jaar vrouwenvoetbal en maar liefst 100 jaar Concordia. Ook een belangrijke pijler binnen de beltrumse gemeenschap.

 

De vele sponsors en leden buiten Beltrum krijgen het magazine toegestuurd. Net als andere jaren is er een extra uitgiftepunt op De Sonders voor overige belangstellenden. Gezien de grote vraag van de afgelopen jaren is de oplage vergroot.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae