Afbeelding: 2019-introductie Rinus app (web)

RINUS geïntroduceerd bij VIOS

18-5-2019

Afgelopen maandag 13 mei 2019 is, op uitnodiging van Michel Ballast, Hoofd Opleidingen, Robert Steenbeek van de KNVB op bezoek geweest bij vv VIOS B. om de aanwezige jeugdtrainers en jeugdbestuursleden van VIOS kennis te laten maken met de app RINUS.

 

De app is ontwikkeld door de KNVB om o.a. jeugdspelers met plezier te laten voetballen, de kwaliteit van het voetbal te verbeteren en om een online omgeving te creëren voor alle jeugdtrainers in Nederland waar alle benodigde informatie en kennis te verkrijgen is. Doelstelling van deze avond is jeugdtrainers, hoofd opleidingen, technische commissie, jeugdcommissie en bestuur te informeren over RINUS – de online assistent trainer. Maar ook om hulp te bieden bij het leren gebruiken van de app RINUS en de vereniging uit te dagen nog meer in te zetten op het verder ontwikkelen van de jeugdopleiding.

 

De trainers werden gevraagd voor de bijeenkomst de RINUS app te downloaden. In een presentatie gaf Robert Steenbeek uitleg over mogelijkheden van de app. De app bevat meer dan 1000 oefeningen en meer dan 250 trainingen per leeftijdscategorie. De trainers kregen uitgelegd hoe ze de juiste trainingen konden opzoeken. Hierna begon het praktijkgedeelte, waarbij Jordy Zieverink en Marcel Kasteel een training uit de RINUS app demonstreerden met de spelers en speelsters van de JO13-2.

 

Nadat het praktijkgedeelte was afgesloten werd deze nog even nabesproken, waarna we ook even samen hebben gekeken naar de plus- en ontwikkelpunten van de jeugdopleiding van VIOS. Al met al een geslaagde bijeenkomst. De trainers die er deze avond niet bij konden zijn worden aan het begin van volgend seizoen door onze Hoofd Opleidingen bijgepraat.

 

Ook volgend seizoen zullen er een aantal avonden worden georganiseerd om onze trainers te trainen.

Fotoalbum - Introductie RINUS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae