Afbeelding: 2022-voetballer van het jaar-Raun te Bogt

Raun te Bogt - voetballer van het jaar

4-7-2022

Beltrum 3 Juli - Het seizoen 2021-2022 is afgelopen en volgens traditie wordt de voetballer van het jaar verkozen op een feestavond/middag van heren-1. Voorafgaand aan de uitreiking blikte hooftrainer Kevin Vos terug. Niet alleen op afgelopen seizoen maar op de afgelopen drie jaar.

 

Een periode met tegenslag ten gevolge van corona. Desondanks is er vooruitgang geboekt. Verschillende jonge spelers zijn ingepast en voetbaltechnisch zijn er ook de nodige stappen gemaakt. Één van de jonge spelers die in deze periode heeft kunnen debuteren en ook nog een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt is Raun te Bogt. Een jong talent dat de nodige stappen heeft gemaakt maar nog veel meer stappen kan maken. Onze felicitaties aan Raun!

 

Ook werd deze middag afscheid genomen van vertrekkende spelers en kader. Speciale woorden waren er voor spelers Boet Leemreize en Jurgen Wiegerinck. Bij het kader vertrekken naast trainer Kevin Vos, leider Frank Orriëns en assistent Stan Lankveld. Voor hen waren er woorden van dank en een klein geschenk. 

Fotoalbum seizoenafsluiting VIOS H1

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae