Afbeelding: 2017-kantine

Pubquiz in Vios-kantine, neem je vrienden mee!

24-10-2018

We gaan iets nieuws doen bij VIOS! Zaterdag 17 november is de voetbalkantine het decor voor de allereerste pubquiz. Welk team beschikt over de meeste feitenkennis?

 

Bij een pubquiz beantwoorden deelnemers vragen over allerlei onderwerpen. Topografie, geschiedenis, sport en muziek; het komt allemaal aan bod. Wie aan het eind van de avond de meeste goede antwoorden heeft gegeven, mag zich de winnaar noemen.

 

De pubquiz vervangt dit jaar de dartavond. Hoewel deze twee keer drukbezocht werd, heeft de sociabiliteitscommissie er voor gekozen om iets nieuws te proberen, in de hoop meer mensen naar de kantine te lokken. Want: iedereen is welkom om mee te doen aan de pubquiz. Van voetballers en handbalsters tot volleyballers en tafeltennissers. Maar ook mannen, vrouwen, jongens en meiden die geen lid zijn van Vios zijn welkom.

 

Stel een team van minimaal twee en maximaal zes personen samen en geef je op via onderstaand formulier. We vragen per team een bijdrage van tien euro; dit om de kosten te dekken. De pubquiz begint zaterdagavond 17 november om 20.00 uur. In de pauze en na afloop zorgt DJ Hanzzz voor een paar fijne hits.

 

Nog vragen? Mail: arjantebogt@gmail.com.

 

 

Aanmelden (* verplicht veld)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae