Afbeelding: 2021-2022 vrouwen-1 (web)

Promotiewedstrijden voor VR1

30-5-2022

In 2022 wordt het 50-jarig jubileum van VIOS-vrouwenvoetbal gevierd. Wist in April het tweede elftal van VR 7-7 al kampioen te worden, nu kan het vlaggenschip VR1 nog een kers op de taart plaatsen.

 

Afgelopen weekend werd FC Eibergen verslagen en een ticket voor de nacompetitie veiliggesteld. VIOS VR1 maakt in het jubileumjaar nog kans op promotie naar de tweede klasse. Een mooi resultaat, ook voor vertrekkend trainer Jos Porskamp. Het is nog onbekend wie de tegenstander zal zijn, houdt het programma van VR1 in de gaten. Dat kan via www.viosbeltrum.nl. 


Aanstaande zaterdag 4 juni zijn er festiviteiten in het kader van het 50-jarig jubileum. De opening is om 12.00 uur en vanaf 13.00 wordt er afgetrapt voor het Jan Elshoftoernooi. In 1972 was Jan Elshof degene die het damesvoetbal bij VIOS op de kaart heeft gezet. Onder zijn leiding werd destijds voor het eerst een 15-koppig damesteam toegetreden tot de competitie. Hij was jaren trainer, leider en vervulde verschillende bestuurlijke functies. Top op de dag van vandaag is Jan Elshof nog steeds het boegbeeld van het damesvoetbal. Goed dat het toernooi naar hem is genoemd.

 

Na afloop van het toernooi is er om 18.00uur een barbecue voor de deelnemers.  Vanaf 20.00uur zal er in de kantine een feestelijke avond zijn met de prijsuitreiking van het toernooi, waarna we er een gezellige avond van maken met ons allen. De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door DJ Retlow, die van alle (muzikale) markten thuis is om er een top avond van te maken.

 

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae