Afbeelding: logo KNVB (2)

promotie- en degradatieregeling

16-5-2018

Omdat v.v. Reünie kampioen geworden is geldt voor de overname van de eerste periodetitel, ook behaald door v.v. Reünie het volgende artikel:

 

Als de klassenkampioen of de promovendus tevens periodekampioen is dan wordt het team dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog géén periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt), als vervangende periodekampioen van de klassenkampioen aangewezen.

 

Verder geldt voor klassen die bestaan uit een even aantal teams met drie perioden:

a. Als de periodekampioen van de eerste periode ook in de tweede periode bovenaan eindigt, dan wordt de nummer twee van de tweede periode aangemerkt als vervangende periodekampioen.

b. Eindigt de periodekampioen van de eerste en/of de tweede periode (of het als zodanig aangemerkte team) ook in de derde periode bovenaan? Dan wordt het eerstvolgende team in de periodestand van de derde periode dat nog geen periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt) beschouwd als de vervangende periodekampioen.

 

Als hiervoor op grond van het aantal punten in de periodestand meerdere teams in aanmerking komen, dan is het doelsaldo van de betreffende periode beslissend. Als ook het doelsaldo gelijk is, dan is het aantal doelpunten vóór beslissend. Als ook dit gelijk is, dan volgt een beslissingswedstrijd respectievelijk een halve competitie.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae