Presentatie pupillentrainers seizoen 2022 – 2023

19-8-2022

De jeugdcommissie is achter de schermen de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen voor aankomend seizoen. Ook moest er gezocht worden naar een aantal nieuwe trainers. Hieronder worden alle (nieuwe) pupillentrainers voor aankomend seizoen aan u voorgesteld.

JO12-1

Trainers: Loek te Woerd (nieuw) en Jordy Zieverink

Loek is zelf nog jeugdspeler bij de Jo19-1 en heeft vorig seizoen met veel plezier training gegeven bij de circuittraining. Hij gaat nu de Jo12-1, voor zijn eigen training, op de maandagavond met veel plezier training geven. Loek, veel succes!

Jordy is als trainer en coördinator al jaren actief als vrijwilliger binnen VIOS Beltrum. Net als vorig seizoen zal Jordy de Jo12-1 op de woensdagavond de meiden en jongens voorbereiden voor de wedstrijden.

JO11-1

Trainer: Jasper te Boome

Jasper was vorig seizoen trainer van de Jo10-2 en krijgt dus dit seizoen te maken met een aantal spelers die ook vorig seizoen training van hem kregen. Jasper is zelf speler van Heren 2 en gaat aankomend seizoen zijn team het positiespel ontwikkelen nu ze op een groter veld gaan spelen.

JO10-1

Trainer: Stijn Berentsen

We zijn erg blij dat Stijn net als vorig seizoen de Jo10-1 gaat trainen op de woensdagavond. Hij krijgt een mooi team tot zijn beschikking die veel plezierige trainingen zullen krijgen van hem, maar ook veel zullen leren.

JO9

Trainers: Bob Groot Kormelink en Raun te Bogt

Vorig seizoen is Bob rond de winterstop, na een korte periode zonder trainer te zijn, trainer geworden van de Jo8-1 nadat daar een vacature was ontstaan. Hij heeft hiervan genoten en gaat als trainer mee met deze groep naar de Jo9. Bob zal de Jo9-geel van training voorzien.

 

Raun was vorig seizoen trainer van de Jo9 in zijn eerste seizoen als jeugdtrainer. Ook dit seizoen wilde hij graag training geven aan deze leeftijd en dus zal hij de Jo9-rood van de nodige oefenstof voorzien.

JO8-1

Trainer: Nout Ribbers (nieuw)

Nout heeft op vroege leeftijd al het streven om jeugdtrainer te worden. Afgelopen seizoen heeft hij Raun te Bogt bij de o9 geassisteerd en dit seizoen mag hij op eigen benen staan als trainer van de Jo8-1. Nout, veel succes gewenst!

JO7

Trainers: Eline Wolterink en Linde Bleumink

 

Eline en Linde zijn de trainers die de jongste jeugdleden kennis laten maken met het mooie spelletje dat voetbal heet. En dit doen ze al een aantal seizoen met veel geduld, plezier en enthousiasme. Dat  de Jo7 elk seizoen naarmate het seizoen vordert groeit met nieuwe jeugdleden bewijst maar weer eens hoe goed de dames dit doen.

Circuittraining

Hoofdtrainer: Diederick Brinkerhof

Trainers: Jesse Luttikholt, Marcel Nijbroek (nieuw), Eize Stevens, Fedde Kasteel (nieuw), Ties Maarse (nieuw), Hennie Bokstart (nieuw) en Jenneke Abbink

 

Diederick zal zijn derde seizoen ingaan als hoofdtrainer van de circuittraining. Wat misschien niet iedereen weet, is dat Diederick ook keeperstrainer is binnen de club.

Net als vorig seizoen zullen ook Jesse, Eize en Jenneke weer van de partij zijn. Daar zijn we erg blij mee. Marcel Nijbroek, vorig seizoen trainer van de Jo17-1, wilde graag weer training geven aan de jongste jeugd. Hennie Bokstart, bekend als scheidsrechter binnen de club, gaat dit seizoen ook als trainer aan de slag. Ties (speler Jo19-1) gaat stage lopen bij de circuittraining als jeugdtrainer en Fedde Kasteel gaat ook zijn eerste stappen zetten als trainer. Zelf speelt hij in de Jo17-1.

We wensen alle trainers een mooi seizoen toe!

 

 

Voor de presentatie van de juniorentrainers kunt u <hier> klikken.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae