Presentatie juniorentrainers seizoen 2022 – 2023

19-8-2022

De jeugdcommissie is achter de schermen de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen voor aankomend seizoen. Ook moest er gezocht worden naar een aantal nieuwe trainers. Hieronder worden alle (nieuwe) juniorentrainers voor aankomend seizoen aan u voorgesteld.

JO19-1

Trainers: Ewald Wolterinck (nieuw) en Michel Ballast

 

Ewald was jarenlang assistent-trainer bij Manfred Graven bij Heren 1 en komt dus na een aantal seizoenen terug bij de club waar hij als speler ook jarenlang eerste elftal speler was. Ewald, welkom terug!

 

Michel zal naast zijn functie als Hoofd Opleidingen ook de Jo19-1 trainen en op de zaterdagen coachen.

JO17-1

Trainers: Ian Groot Zevert en Jeroen Gideonse (nieuw)

 

Ian was vorig seizoen trainer van de Jo15-1 en zal dus met een aantal jongens meegaan naar de Jo17. Met het diploma Juniorentrainer op zak zal Ian dit seizoen de spelers van de jo17-1 naar een hoger niveau tillen.

 

Jeroen Gideonse is nog niet zo lang woonachtig in Beltrum en is vorig seizoen begonnen als speler van Heren 3. Nu hij de club goed kent wil hij ook meer doen voor de club dan alleen spelen en we heten hem dan ook veel welkom als trainer van de Jo17-1. Jeroen, succes met je nieuwe uitdaging!

DEO / VIOS B. MO17-1

Trainers: Carmen te Bogt en Britt Kuijpers (nieuw)

 

Carmen is al jarenlang betrokken bij het Meidenvoetbal als coördinator. Ze heeft veel energie gestopt in de samenwerking met Deo en mag als trainer/coach die meiden samen met Britt van oefenstof voorzien.

 

Britt Kuijpers is vorig seizoen bij VIOS Beltrum komen voetballen bij Vrouwen 2 en heeft afgelopen seizoen een jeugdteam bij Longa’30 training gegeven. Dit seizoen gaat ze samen met Carmen de mooie samenwerking met Deo in goede banen leiden als trainer en coach. Britt, succes!

JO15-1

Trainers: Coen te Woerd (nieuw) en Hugo te Woerd

 

Coen is jaren terug met veel plezier en kunde trainer geweest bij de circuittraining. We zijn erg blij dat hij positief heeft gereageerd om terug te komen als trainer en we wensen hem dan ook veel succes met deze nieuwe uitdaging.

 

Hugo heeft vorig seizoen de Jo15-2 getraind en zal ook dit seizoen veel van die jongens terug zien als trainer van de Jo15-1. Hij gaat proberen op de woensdagavond het team klaar te stomen voor de wedstrijden op de zaterdag.

JO13-1

Trainers: Thijmen Stortelder (nieuw) en Tom Walterbos (nieuw)

 

Thijmen is speler van Heren 3 en gaat samen met Tom het gat vullen dat is ontstaan door het afscheid van Christian en Chiqo. Omdat Thijmen bezig is met afstuderen zal hij na de winterstop als trainer starten en op de zaterdag als coach meegaan. Tot die tijd zoeken wij een trainer die de Jo13-1 wil trainen op (maandag- of) dinsdagavond totdat Thijmen zijn diploma binnen heeft. Thijmen, succes met afstuderen!

 

Tom is al een aantal keer benaderd om trainer te worden bij de jeugd en dit seizoen trekt hij de handschoen aan en zal één keer in de week onze jongste elftal van trainingsstof voorzien. Als speler van Heren 1 mag hij als voorbeeld genoemd worden voor de spelers met ambities. Succes Tom!

 

Voor de presentatie van de pupillentrainers kunt u <hier> klikken.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae