Afbeelding: 2021-Ronnie en Twan (web)
Ronnie Heutinck (links) en Twan te Woerd (rechts)

Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022

7-7-2021

De komende 12 dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer één of twee trainers aan jullie voor. Vandaag in de eerste editie de trainers van de JO19-1:

 

Twan te Woerd

Twan te Woerd start aan zijn derde seizoen als trainer van de JO19-1. Als speler van het vlaggenschip neemt hij veel ervaring met zich mee en kan hij de jongens van de JO19-1 optimaal voorbereiden voor de stap naar de senioren. We wensen hem veel succes in een seizoen die hopelijk helemaal gespeeld wordt.

 

Ronnie Heutinck

Als oud-speler van het eerste elftal van VIOS heeft ook Ronnie veel voetbalbagage. Hij is een slimme speler in het veld, maar ook buiten het veld kan hij het voetbal goed analyseren. Deze ervaring en analyserend vermogen gaat hij ook proberen als trainer over te brengen. In het verleden is Ronnie ook jeugdtrainer geweest bij VIOS van onder andere de A-, B- en C-junioren. We zijn erg blij dat Ronnie dit jaar bereidt is de handschoen van trainer weer op te pakken, nu op één avond als trainer van de JO19-1. Ronnie, ook jou wensen we veel succes dit seizoen als trainer van de JO19-1!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae