Afbeelding: 2021-Chiqo (web)

Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022 - deel 8

13-7-2021

De komende dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer één of twee trainers aan jullie voor.

Vandaag in de achtste editie de trainers van de JO13-1:

 

Chiqo Pol

We zijn erg blij te kunnen vermelden dat Chiqo Pol de nieuwe trainer is van de JO13-1. Tijdens de informatiebijeenkomst voor ouders (en de spelers) en tot voor kort hadden we nog een vacature open staan naast Christian Ballast bij de JO13-1. Chiqo start volgend seizoen aan zijn 4e seizoen bij VIOS B. 1 en was gelijk enthousiast toen hij werd benaderd. We zijn erg blij dat er zoveel spelers van ons vlaggenschip als leider of trainer betrokken zijn bij onze jeugdafdeling. Onze jeugdspelers kijken tegen ze op en kunnen veel van ze leren. Chiqo, welkom als jeugdtrainer bij onze mooie club en we wensen je veel succes aankomend seizoen als trainer van de JO13-1!

Afbeelding: 2021-Christian (web)

Christian Ballast

Christian is al heel wat jaren trainer van de JO13-1, een belangrijke lichting in het jeugdvoetbal. In de JO13 komen onze jeugdspelers voor het eerst te spelen op een groot veld (11-11), waar niet iedereen even snel in thuis is. Christian biedt de jeugdspelers goede trainingen, goede begeleiding en organiseert veel zaken om de trainingen en wedstrijden heen. Hij doet dit met humor en veel enthousiasme, hij is een voorbeeld voor veel trainers! Met zijn kader en 2e trainer doet hij dit al jaren fantastisch, met name afgelopen seizoen in het coronajaar. Klootvoetbal, voetbalbowlen (waarbij hij zelf de kegels maakt!), speciale trainingen op de zaterdag; veel leuke ideeën onderneemt hij met zijn groep. We zijn dan ook heel blij dat Christian er weer een seizoen bij aan plakt en we hopen dat hij dat nog heel lang blijft doen! Christian succes!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae