Afbeelding: 2021-Stijn en Jasper (web)

Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022 - deel 7

13-7-2021

De komende dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer één of twee trainers aan jullie voor. Vandaag in de zevende editie de trainers van de JO10:

 

Stijn Berendsen

We zijn erg blij dat Stijn positief heeft gereageerd op de vraag om weer trainer te worden bij de jeugd van VIOS. Stijn is namelijk een aantal seizoenen geleden ook trainer geweest, maar moest vanwege zijn studie destijds een stapje terug doen. De speler van VIOS B. 3 hoefde er niet lang over na te denken en zal aankomend seizoen de JO10-1 van trainingen voorzien. Wij wensen hem heel veel succes aankomend seizoen, waarin hij zal worden ondersteund om de visie in het nieuwe Jeugd Voetbal Beleidsplan toe te passen.

 

Jasper te Boome

Ook afgelopen seizoen was Jasper trainer van de O10-2 en heeft dit met veel plezier  gedaan. Dit seizoen krijgt hij een mooi team met veel talent onder zijn hoede. Jasper heeft ambities en hoopt in de komende jaren te groeien als trainer. Wij zijn erg blij met deze jonge trainer(s) die vooruit durven kijken en willen ze daar graag in ondersteunen. Jasper voetbalt zelf nog in VIOS B. 2 en wil ook bij de senioren proberen zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. Wij wensen Jasper veel succes als trainer (en als speler) en hopelijk blijf je nog lang als trainer bij onze club verbonden.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae