Afbeelding: 2021-Hugo-Roel-Ramon (web)

Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022 - deel 6

12-7-2021

De komende dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer een aantal trainers aan jullie voor, vandaag zelfs drie. In de zesde editie de trainers van de Jo15-2:

 

Hugo te Woerd

Hugo is geen onbekende in Beltrum, maar wel op trainersgebied. In de eerste gesprekken met hem gaf hij aan dat hij vrijwel geen ervaring heeft, maar het hem wel heel leuk lijkt om te doen. Het vertrouwen is niet minder groot in Hugo, elke trainer begint immers zonder ervaring. Met zijn humor en sociale kwaliteiten denken wij dat Hugo een goede trainer is voor de O15-2, waarin de spelers met wisselende kwaliteiten vooral het plezier hoog in het vaandel hebben staan. Het is niet makkelijk een trainer te vinden voor de ietsje minder gemotiveerde spelers, dus extra blij zijn we dat Hugo deze uitdaging aangaat waarbij we hem uiteraard in gaan ondersteunen. Hugo, welkom aan boord en veel succes gewenst aankomend seizoen!

 

Roel Goldewijk

Roel geeft nu al een flink aantal jaren training, het liefst wel samen met een andere trainer, en gaf aan dat graag weer bij de O15 te willen doen. Hij voelt zich erg op het gemak bij deze leeftijdscategorie en gaat ook graag op de zaterdagen mee als trainer/coach/leider. Roel voelt zich nergens te groot voor en is naast trainer van de O15-2 ook leider en assistent scheidsrechter bij VIOS 8. Roel is dus een echte clubman! Ook dit jaar vormt hij weer een trainersduo met Ramon te Kaat en we wensen hem ook aankomend seizoen weer veel succes bij alles wat hij doet voor VIOS!

 

Ramon te Kaat

Ramon te Kaat is 34 jaar oud en komt van oorsprong uit Zevenaar en was zelf actief speler bij DCS. Na 8,5 jaar Groenlo woont hij sinds twee jaar in (voor) Beltrum samen met Ruth Hemmink. Toen hij net in Beltrum was komen wonen wilde hij graag wat doen voor de Beltrumse samenleving, het liefst bij de plaatselijke voetbalvereniging. Daardoor heeft VIOS hem benaderd, zelf voetballen deed Ramon al niet meer. Ramon ziet bij VIOS veel saamhorigheid, dat past hem wel. Nu is hij al een aantal seizoenen trainer bij VIOS. Vorig seizoen deed Ramon ook de O15-2 en vindt het erg leuk om te doen. Het klikt met Roel en daardoor wilde hij graag samen met Roel als trainersduo door. Ramon, wat fijn dat je ook komend seizoen weer voor de club klaarstaat en wensen je veel succes komend seizoen bij de O15-2 als trainer!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae