Afbeelding: 2021-Stan en Ian (web)

Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022 - deel 3

9-7-2021

De komende dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer één of twee trainers aan jullie voor. Vandaag in de derde editie de trainers van de JO15-1:

 

Ian Groot Zevert

Ian is nu enkele seizoenen trainer bij de jeugd van VIOS en laat een mooie ontwikkeling zien. Reden voor VIOS om hem te vragen de Jo15-1 één keer in de week training te geven en de begeleiding op de zaterdag op zich te nemen samen met Stan. In de JO15 zitten talentvolle spelers die over een aantal jaren de potentie hebben medespelers te worden van Ian bij het eerste elftal. Een mooie uitdaging dus die we kunnen toevertrouwen aan Ian. Ian, veel succes volgend seizoen!

 

Stan Lankveld

In eerste instantie had Stan aangegeven te willen stoppen als trainer bij de JO15-1, ook omdat hij afgelopen en aankomend seizoen assistent is bij Kevin Vos bij het eerste elftal. We zijn erg blij dat Stan op deze beslissing is terug gekomen en samen met Ian de JO15-1 wil trainen en begeleiden op de zaterdag. Super dat Stan met zijn ervaring en kennis behouden blijft voor VIOS. Stan, heel veel succes volgend seizoen bij de JOO5-1 en het eerstel elftal van VIOS. We hopen je nog lang als trainer op de Beltrumse voetbalvelden zult staan!

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae