Afbeelding: 2021-Marcel (web)

Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022 - deel 11

18-7-2021

De komende dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer één of twee trainers aan jullie voor. Vandaag in de elfde editie, de nieuwe trainer van de JO17-1:

 

Marcel Nijbroek

We zijn erg verheugd jullie te kunnen vermelden dat we met Marcel Nijbroek de vacature voor trainer van de JO17-1 gedeeltelijk hebben kunnen invullen. Marcel woont al jaren in Eibergen en is daar ook begonnen met voetballen. Hij voetbalt nu al 26 jaar bij VIOS, op dit moment bij Heren 9. De oud-speler van VIOS heren 1 is bekend bij het oudere publiek als een begaafde en slimme linkspoot, die jarenlang in het eerste heeft gevoetbald. Bij VIOS is Marcel ook geen onbekende als trainer, verschillende teams (jeugd, maar ook bij de senioren) heeft hij van trainingsstof voorzien, ook bij de jongste jeugd van FC Eibergen. Marcel ziet het trainen van de JO17-1 als een mooie nieuwe uitdaging en wij wensen Marcel daar heel veel succes mee.   

 

Op dit moment is er naast Marcel nog een vacature voor een trainer één avond in de week. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Michel Ballast, Hoofd Opleidingen, voor een gesprek. Durf jij net als Marcel de uitdaging aan?

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae