Presentatie jeugdtrainers seizoen 2021-2022 - deel 10

17-7-2021

De komende dagen zullen we de trainersstaf van de jeugd aan jullie voorstellen via de website. Elke dag stellen we weer één of twee trainers aan jullie voor.

Vandaag in de tiende editie, helaas zonder foto, de trainers van de JO7 oftewel de MiniF:

 

Eline Wolterinck

Vorig seizoen nam Eline de training van de O7 over van Luc Hoenderboom die moest stoppen. Op dat moment begon Eline al met haar tweede periode als trainer van de MiniF, dus Eline is op jonge leeftijd al ervaren als trainer van de MiniF. Eline staat duidelijk boven de groep en geeft training aan de allerjongste spelers die hun eerste meters maken op het trainingsveld. Eline geeft aankomend seizoen de training samen met Linde, die ook nog eens samen speelsters zijn van VIOS Vrouwen 2. Eline, wat fijn dat je ook volgend seizoen trainster wilt zijn van de MiniF en wensen ook jou veel succes!

 

Linde Bleumink

Linde trainde afgelopen seizoen eerst de miniF, en na de winterstop de JO8-2. De groep MiniF werd te groot en de helft van de groep, de wedstrijdspelers, stroomden dan ook door naar de JO8-2. Deze fanatieke groep was moeilijk te remmen, maar Linde stond haar “mannetje” en gaf deze groep op de woensdagavond met veel geduld training en met de hulp van spelers van de O13-1. Aankomend seizoen zullen Eline en Linde weer samen training geven. We wensen ook Linde veel succes aankomend seizoen bij het geven van de training aan de allerkleinsten.  

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae