Afbeelding: 2020-inventarisatie jeugd

Persoonlijk doorgeven voor 1 april of je volgend seizoen voetbalt!!!!!

17-3-2020

Voor 1 april 2020 dien je als speler door te geven of je stopt met voetballen! Als jeugdcommissie hebben we dan voor volgend seizoen duidelijkheid en hiermee rekening kunnen houden met de indeling van de teams.

 

 Op dit moment is het onduidelijk hoelang de situatie rond het corona virus duurt. Gezien de ervaringen elders in de wereld denk ik dat we voorlopig nog niet af zijn van de maatregelen die genomen zijn door de regering. Als jeugdcommissie willen we al wel een doorkijk maken naar volgend seizoen. Natuurlijk weten we dat je het naar je zin hebt en ook volgend seizoen de kleuren van VIOS B draagt. Later afmelden, na 1 april, is niet mogelijk want dan moeten we het werk steeds over doen omdat de aantallen weer zijn veranderd! Afmelden tijdens het seizoen ook niet om dezelfde reden. Of er moeten zwaarwegende redenen zijn.

Wat betekent dit voor jullie?

  • We gaan er van uit dat iedereen die nu voetbalt ook volgend seizoen voetbalt! Je hoeft niets te doen. We nemen je mee in de overzichten voor volgend seizoen.
  • Ga je stoppen dan meld je, je, persoonlijk voor 1 april, via de telefoon af bij de coördinator van jouw leeftijdsgroep! Of als ouders natuurlijk als je kind dit nog niet kan. Coördinatoren zijn: Luke te Woerd - Bart Ribbers - Jordy Zieverink  - Lesley van Elteren.We vinden het belangrijk om je dan even te spreken en je reden te horen. We kunnen ervan leren. Bel dus als je stopt de coördinatoren en NIET de trainers of leiders! De telefoonnummers van de coördinatoren zijn natuurlijk te vinden op de site.
  • Met de aantallen spelers gaan we aan de slag met de indeling van de elftallen waarbij de coördinatoren en het hoofdopleiding leidend zijn. Natuurlijk denkt het kader mee en neemt de jeugdcommissie uiteindelijk de beslissing. Hierbij kijken we ook naar het (technisch)beleidsplan.
  • Hierna worden spelers en ouders op de hoogte gebracht van de keuzes. Zij moeten immers mee – weten! Het ligt in de bedoeling dit te doen middels de ouderavonden “Ouders graag gezien”aan het eind van het seizoen.

 

Alvast bedankt voor je medewerking. Namens de jeugdcommissie,

 

Benny Krabbenborg, voorzitter.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae