Afbeelding: 2021-oranjefestival (web)

Oranjefestival afsluiting van het seizoen

7-7-2021

Afgelopen zaterdag hebben we met de jeugd t/m de O13 het voetbalseizoen afgesloten. Tijdens dit verplaatste oranjefestival hebben de jeugdleden (voorlopig) voor de laatste keer een onderling voetbaltoernooi gespeeld. Naast het voetbaltoernooi konden onze jeugdleden op het terrein van de survival het oranje levend stratego spel spelen. We kijken terug op een mooie en geslaagde dag!

Voetbaltoernooi

Bij het voetbaltoernooi hebben we vijf teams gemaakt. Hierbij speelden vier teams tegen over elkaar en het vijfde team was punten aan het scoren bij het dartbord. Om 10 uur startte de O7 t/m O10 en om 11 uur was de O11 t/m O13 aan de beurt. Ieder team speelde vier wedstrijden van 10 minuten waarbij goed gevoetbald werd en heerlijke goals gemaakt werden!

Bij het dartbord, wie wij van Bubbelbal hebben gehuurd, kreeg iedereen 5 ballen waarmee diegene een zo hoog mogelijke score op het bord moest zetten. Diegene van zijn team wie het hoogste aantal had, die werd genoteerd en meegenomen in de uiteindelijke einduitslag. www.bubbelbal.nl bedankt!

 

Hieronder zijn de einduitslagen te vinden van elke leeftijdscategorie.

 

07 t/m 010

  Team Punten voetbaltoernooi Punten Dartbord Totaal Plaats
1 Gini Wijnaldum 7 1 8 3
2 Frenkie de Jong 4 4 8 3
3 Memphis Depay 4 5 9 2
4 Wout Weghorst 3 3 6 5
5 Denzel Dumfries 10 2 12 1

 

Team Denzel Dumfries: 

Niké Groot Zevert, Jens Roerdink, Lynn Vaanholt, Stijn Groot Zevert, Nouk Roerdink, Jibbe Haarlink, Stijn klein Gunnewiek rm Noud klein Gunnewiek

 

011 t/m 013

  Team Punten voetbaltoernooi Punten Dartbord Totaal Plaats
1 Guus Hiddink 4 4 8 3
2 Frank Rijkaard 4 3 7 4
3 Marco v. Basten 4 5 9 2
4 Louis van Gaal 10 2 12 1
5 Dick Advocaat 5 1 6 5

 

Team Louis van Gaal: 

Quinty Lankveld, Siem Pasman, Fedde Dibbelink, Duuk Wolterink, Kick Papen en Noud Nijhuis

Levend stratego

Bij levend stratego worden er twee teams gemaakt. Alle teamleden krijgen een kaart van hun eigen kleur. Op deze kaart staat hoe sterk je bent. Tijdens het spel probeer je met je kaart zoveel mogelijk kaarten van een mindere waarde te vinden en te verslaan. Ook probeer je de vlag te veroveren van de tegenstander door deze als eerste te vinden. Bij het oranje stratego is het leger vervangen door oranje (ex-)internationals. Beide ‘elftallen’ proberen als eerste te scoren door de “goal” van de andere partij als eerste te vinden. Elke speler heeft een waarde. Johan Cruyff en Marco van Basten zijn bijvoorbeeld nummer 11 (het hoogste getal in het elftal). De nummer 1 is het laagst, maar deze kan weer de nr. 11 verslaan van de andere partij. De bom was vervangen door een rode kaart, die weer verslagen kon worden door twee speciale spelers (nr. 3). Dit strategie spel, waarbij ontzettend veel overleg nodig is, werd met veel plezier en strijd gespeeld op het terrein van de survival. We willen dan ook hierbij de survival ontzettend bedanken voor het beschikbaar stellen van hun terrein!

 

We willen tenslotte alle leiders bedanken die deze ochtend hebben geholpen. Ook Michel Ballast en Ilona Wolters ontzettend bedankt voor het mede organiseren van het oranjefestival. Alleen jammer dat het Nederlands Elftal niet heeft meegewerkt. We wensen iedereen een fijne vakantie toe en tot volgend seizoen!

 

Namens de organisatie van het oranjefestival,

Bram Roelvink, coördinator activiteiten

Fotoalbum - Oranjefestival

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae