Afbeelding: 2022-winteractiviteiten-stadiontour

Opgaveformulier winteractiviteiten VIOS Voetbal

28-11-2022

Het seizoen is al weer even onderweg en zo langzamerhand kijken we alweer richting de winterstop. Hiervoor heeft de jeugdcommissie ook weer een aantal leuke winteractiviteiten samengesteld. Elke speler van de JO07 t/m JO13 kan kiezen uit een aantal activiteiten. Hieronder is meer duidelijkheid gegeven over de activiteiten en de bijbehorende datums. We hebben geen wedstrijden in de winter, maar wel een heel aantal ouders nodig om te kunnen rijden, dus ouders geef je ook op! Opgeven kan tot en met zondag 11 december.

Afbeelding: 2022-winteractiviteiten-stadiontour

Stadiontour Ajax (7 januari 2023)

Deze activiteit geldt voor de O10 t/m de O13. Zaterdag 7 januari vertrekken we richting Amsterdam. Tijdens deze rondleiding kom je op alle plekken van het stadion. Je komt in de kleedkamer en langs de Gallery of Fame. Hier staan alle successen van Ajax. Denk hierbij aan cups, trofeeën, de daarbijbehorende shirts en zo nog veel meer. De tijd van vertrek is nog niet precies bekend. Wel is duidelijk dat er in de ochtend wordt weggereden.

Jump XL (30 december 2022)

Deze activiteit geldt voor de JO8 t/m de JO13. Jump XL in Hengelo is een supergroot trampolinepark. Wanneer je nog nooit een trampolinepark bezocht hebt is het misschien lastig om je hier een voorstelling van te maken. Daarom hieronder een aantal foto’s. De tijd van deze activiteit is van 18:30 uur tot 20:00 uur. Let op, deze activiteit is op vrijdagavond 30 december!

2022-winteractiviteiten-jump-XL (1)
2022-winteractiviteiten-jump-XL (2)
2022-winteractiviteiten-jump-XL (3)
Afbeelding: 2022-winteractiviteiten-zwemmen

Zwemmen Meekenesch (24 december 2022)

We gaan, met de gehele jeugd, twee uur lang zwemmen bij het Meekenesch in Lichtenvoorde. Hierbij wordt het gehele zwembad afgehuurd voor de jongste jeugd van VIOS. Hierbij wordt het zwembad omgetoverd tot een soort speelparadijs. Denk aan luchtkussens op het water, touwen boven het water en nog veel meer. Leiders/ouders mogen ook zeker mee zwemmen! Geef je hiervoor wel even op. De tijd van deze activiteit is van 14:00 uur tot 16:00 uur. Zwemdiploma verplicht!

​​​​​​​Hof van Eckberge (7 januari 2023)

Op 7 januari vertrekken we vanuit Beltrum richting Eibergen. Hiervoor kan de JO7 t/m JO9 zich opgeven. De ‘oudere’ jeugd kunnen zich opgeven voor de stadiontour. Bij Hof van Eckberge kan de jongste jeugd zich uitrazen in de indoor speeljungle, maar ook door een kleine dierentuin wandelen met onder andere alpaca’s, wasberen, harlekijnara’s (papegaai-achtige diersoort), kalkoenen en nog veel meer. De tijd van deze activiteit is nog niet precies bekend. Wel is duidelijk dat deze activiteit in de middag wordt gehouden.

2022-winteractiviteiten-hof-van-eckberge (1)
2022-winteractiviteiten-hof-van-eckberge (2)

​​​​​​​Megapret (30 december 2022)

Voor de aller jongste jeugd (JO07) hebben we nog een middag bij Megapret georganiseerd. Hier is een 1500 m2 grote indoor speeltuin waar ieder kind zich kan vermaken. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan en verschillende ballenbakken. De tijd van deze activiteit is nog niet precies bekend. Wel is duidelijk dat deze activiteit in de middag wordt gehouden.

2022-winteractiviteiten-megapret (1)
2022-winteractiviteiten-megapret (2)

Kosten

Activiteit Kosten Kind
Stadiontour Ajax €6,-
Jump XL €7,-
Zwemmen Meekenesch €5,-
Hof van Eckberge €6,-
Megapret €6,-

 

Bij vragen of opmerking kan je contact opnemen met Bram Roelvink (06-31311283) of bramroelvink69@gmail.com.

 

 

Opgaveformulier winteractiviteiten VIOS Voetbal


Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae