Afbeelding: 2020-uitreikeing checque Rabobank (web)

Open club – cheque Rabobank

7-8-2020

Beltrum 6 Augustus - Al op 24 Februari konden wij melden dat de Rabobank een bijdrage levert van € 10.000,- aan de realisatie van de survivalrun trainingsaccommodatie. Vandaag was het tijd voor de officiële overdracht van de cheque van het Rabo coöperatiefonds.

 

Namens de Rabobank waren Odette ten Have en Linda Weenink naar sportpark 'de Sonders' gekomen. Yorick Klein Gunnewiek en Ronald Stapelbroek ontvingen de dames en gaven een rondleiding. Zij konden laten zien dat de bijdrage van de Rabobank inmiddels is besteed. Mede door deze bijdrage kon er een looppad worden aangelegd. Een pad welke niet alleen gebruikt wordt bij de trainingen van de survivalrunatleten. Ook de deelnemers aan de bootcampgroep onder leiding van Chantal Papen en de loopgroep onder leiding van Emiel Koster maken hier dankbaar gebruik van. 

 

Samen maken we de toekomst! De Rabobank met een groot coöperatief verleden begrijpt dit als geen ander. Stichting Survivalrun Beltrum, voetbalvereniging VIOS Beltrum en Stichting Accommodatie VIOS Voetbal zijn dankbaar voor de bijdrage van de Rabobank.

Fotoalbum - uitreiking cheque Rabobank

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae