Afbeelding: logo Rabobank

Open club – bijdrage Rabobank

24-2-2020

Beltrum 24 Februari - Op vele plaatsen wordt carnaval gevierd maar wij ontvingen vandaag een serieus bericht van de Rabobank.

 

De werkgroep Open Club en Vitaal sportpark de Sonders heeft een aanvraag voor ondersteuning ingediend bij het coöperatiefonds van de Rabobank. Vandaag kunnen wij melden dat de aanvraag is gehonoreerd en dat de Rabobank ook een bijdrage levert van € 10.000,-. Hiermee laat de Rabobank zien dat het belang hecht aan de coöperatieve gedachte. Op een voetbalcomplex is er ook ruimte om samen te werken met andere takken van sport. Een andere vorm van coöperatie welke nu dus ook wordt ondersteund door de Rabobank.

 

Samen met de aanvraag is een video ingezonden. Speciaal woord van dank aan Joost Helmers voor de snelle en correcte medewerking. Samen maken we Beltrum fraaier. Een top resultaat voor de sport in Beltrum!

De vrijwilligers bij de bouw van de trainingslocatie hebben weer meer tijd nu de jaarlijkse survivalrun is afgerond. De afgelopen maand is er weer veel werk verricht. 

Fotoalbum Open Club - vitaal sportpark

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae