Afbeelding: 2021-open club bbq vrijwilligers (web)

Open club - BBQ voor de vrijwilligers

12-9-2021

Beltrum 21 September - De survivalrun trainingsaccommodatie is al weer geruime tijd in gebruik en ten gevolge van COVID-19 is er (nog) geen officiële opening geweest. De werkgroep bestaande uit Mark Ribbers (SSB), Yorick Klein Gunnewiek (SSB), Ronald Stapelbroek (vv VIOS B.) en Ton Scharenborg (SAVV) vonden het wel tijd om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. 

 

In een korte terugblik nam Mark Ribbers de aanwezigen mee in het verleden. Vanaf 2016 werd er gestart met plannen voor een survivalrun trainingsaccommodatie en vanaf 2018 werden er duidelijke keuzes gemaakt. Het heeft geresulteerd in een schitterende verbetering van sportpark 'de Sonders'. De afgelopen periode heeft de uitbreiding zich bewezen. Het ledental van de Stichting Survivalrun Beltrum is toegenomen. Stichting Accommodatie VIOS Voetbal kent een extra gebruiker waardoor de exploitatie van het gehele sportpark gunstiger wordt en vv VIOS B. niet alleen de lasten hoeft te dragen. Win-win en een aanwinst voor Beltrum en omgeving. 

 

De voorbereidingen werden gedaan door de genoemde werkgroep. De realisatie was in handen van vele vrijwilligers die er gezamenlijk 1900 uur in hebben gestoken. Echt vrijwilligerswerk, zonder de uren welke zijn ingehuurd voor onder andere de aanleg van het looppad. Veel fysiek en inspannend werk dat eetlust bevorderd en daar hoort natuurlijk ook een drankje bij. met medewerking van Cajoto catering, Thijs, Daimy, Lynn en Vera werden de vrijwilligers voorzien van een hapje en een drankje. 

Fotoalbum - BBQ vrijwilligers

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae