Afbeelding: 2020-Benny Krabbenborg (web)

Op zoek naar trainers bij de jeugd!

8-6-2021

De jeugdcommissie zoekt nu MET SPOED een aantal leden die de training wil verzorgen bij enkele jeugd elftallen. Wordt jij benaderd om dit te verzorgen dan is de opmerking, ”IK HEB GEEN TIED!”, niet de juiste. Voor volgend seizoen zijn er vier (4) vacatures die zo spoedig mogelijk moeten worden ingevuld.

 

Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat je als lid van vv VIOS B. niet een uurtje in de week kunt vrijmaken om een jeugdelftal te trainen. Want daar hebben we het over. We proberen de leiding op zaterdag en de andere training zoveel als mogelijk met anderen in te vullen en de verantwoordelijkheid te delen. Vele handen maken licht werk! Mocht je dan een keer verhinderd zijn, dan kun je altijd terug vallen op elkaar. Dan zijn de voorwaarden volgens ons goed ingevuld en kun je de handschoen oppakken.

Als ondersteuning krijg je de beschikking over de Rinus app en zul je begeleiding ontvangen van Michel! Dit beperkt de voorbereiding en toch kun je een goede invulling geven aan de training. Iedereen kan het! Ook jij hebt vroeger als jeugdlid je trainingen gehad. Die maakten dat je de voetballer bent die je nu bent. Nu is het jou beurt! Dus nogmaals een oproep om ons te helpen door mee te doen. Alvast bedankt!

 

Er zijn binnen de club ons inziens genoeg leden en/of ouders die hierin wat kunnen betekenen. Kom op mannen en vrouwen, we hebben jullie nodig! Een jeugd elftal is hierbij geholpen en ook wij als jeugdcommissie.  We worden er niet blij van om steeds weer anderen te moeten vragen.

Bovendien draagt de opmerking ”IK HEB GEEN TIED!”, niet bij aan de oplossing. 'GEEN TIJD IS GEEN PRIORITEIT!' En dat zou het wel moeten zijn. Neem een voorbeeld aan Raun, Ilona en Bram!

Dus wordt je gevraagd geef dan je voorkeur door en wat je wensen zijn. Dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.  Maar vooral: Help ons! Hoe meer mensen mee doen, des te makkelijker het gaat voor een ieder. Alvast bedankt.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae