Ook training van Max de Vries gaat weer van start!

1-9-2020

Nu de trainingen weer van start zijn gegaan voor de jeugd, gaan we ook weer de trainingen opstarten onder leiding van Max de Vries, eigenaar van voetbal O.P.A. Dit seizoen willen we net als vorig seizoen weer alle teams tot en met de jeugd o13 roulerend op de vrijdag laten trainen onder zijn leiding.

De bedoeling is dat alle teams twee maanden (niet achter elkaar!) op de vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur training krijgen o.l.v. Max. Dit betekent dat de trainingen van hun eigen trainer deze twee maanden komen te vervallen. De teams o8 tot en met de o12 trainen deze maanden wel op de maandag mee bij de circuittraining o.l.v. Diederick en de 2e training is dan de training op de vrijdag o.l.v. Max. De trainers (van de teams die dan trainen) worden gevraagd om bij deze trainingen aanwezig te zijn. De precieze invulling hiervan wordt binnenkort gepresenteerd. Max en Michel Ballast (Hoofd Opleidingen) zullen regelmatig contact hebben om de voortgang te bespreken van de trainingen en de spelers. In de tweede periode dat een team training krijgt van Max, kunnen we dan ook goed kijken of de spelers in dit seizoen vooruit zijn gegaan en waar de trainers nog extra aandacht voor kunnen hebben.

We starten vrijdag 11 september met de O13-1. De training op de donderdagavond o.l.v. Christian komt dan te vervallen. Mochten spelers op de vrijdag niet kunnen, dan wordt gevraagd om contact op te nemen met de coördinator van het betreffende team. Dit mag ook via je eigen trainer. De coördinator kan in overleg kijken met welk team er op een andere dag kan worden meegetraind.

Hieronder volgt het schema waarin de teams onder leiding van Max trainen op de vrijdag:

Maand Team Aantal Trainingen
September JO13-1 3
Oktober JO10-1 + JO10-2 5
November JO09-1 + JO09-2 + JO08-1 4
December* JO11-1 3
Januari** JO12-1 4
Februari JO13-1 4
Maart JO10-1 + JO10-2 4
April JO09-1 + JO09-2 5
Mei JO08-1 4
Juni JO12-1 + JO11-1 4

* geen training op vrijdag 25 december

** geen training op vrijdag 1 januari

 

De laatste training is op vrijdag 25 juni 2020. Veel succes allen met trainen!

Namens de jeugdcommissie VIOS B en namens Max de Vries,


Michel Ballast
Hoofd Opleidingen

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae