Harrie en Arie

Onze (jeugd)keepers al jaren in goede handen!

1-9-2021

Een vak apart, keepen. Eén van de belangrijkste posities in het veld en de jeugd van VIOS B heeft daar zeker geen tekort aan. Eerder meer dan genoeg. Veel jeugdteams gaan het seizoen in met meerdere keepers in het elftal. Keepen is leuk, en al onze jeugdleden doen er ervaring in op. Onze jongste jeugd maakt kennis met alle posities in het veld, ook die in het doel. Bij de o9 en o10 weten sommige spelers het al zeker, ik word keeper! En dan? Keeperstraining!

Onze keeperstrainers voor de jeugd en (lagere) senioren zijn Harrie Gunnewijk en Arie Bruijl. Samen zijn ze een sterk duo, die veelzijdige trainingen geven met gebruik van veel materialen. De jeugdkeepers hebben training van 18.30 tot 19.30 uur, daarna trainen de keepers van het 4e t/m het 9e. Ze staan dus meer dan 2 uur op het veld! Dit doen ze samen al een aantal seizoenen en hebben er veel plezier in. De groep met jeugdkeepers is groot, dus dan is het fijn dat Arie en Harrie de taken kunnen verdelen tijdens de training.

Harrie en Arie verzorgen ook de aanschaf van keepershandschoenen voor onze keepers en volgen ze de keepers tijdens wedstrijden. Wedstrijdsituaties nemen ze mee naar de training waardoor onze keepers gerichte training krijgen en zichtbaar beter worden.

Harrie en Arie, geweldig dat jullie dit al zolang doen en ook dit seizoen weer voor onze keepers klaarstaan. We wensen ook jullie veel succes dit seizoen!

Ook meetrainen?
Ondanks de grote groep op de dinsdag, zijn jeugdspelers die misschien ook wel keeper willen worden altijd welkom om mee te trainen: elke dinsdag van 18.30 – 19.30 uur.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae