Afbeelding: 2018-ontbijt op de Sonders (web)

Ontbijt op 'De Sonders'

8-4-2018

Zondag 8 April - Met ingang van het seizoen 2017-2018 worden er bij VIOS B. kantinediensten verzorgd door de elftallen. Spelers of familieleden verzorgen de dienst en ieder elftal heeft de mogelijkheid om een eigen invulling te geven. Op 8 april was het de beurt aan Heren 2.

 

Waar zij zich in de competitie (nog) niet weten te onderscheiden lukt dat buiten het veld des te beter. Alle elftallen krijgen de mogelijkheid om te ontbijten op sportpark 'De Sonders'. Heren 2 vult de opdracht creatief in en meer dan 180 personen hebben zich opgegeven. Zodoende is het de hele morgen gezellig en druk in de kantine. Met behulp van Bakkerij Stroet, eierautomaat Helmers en Supermarkt Coop staat er ook meer dan voldoende op tafel. Volop lachende en tevreden gezichten maar voor een enkeling is het ontbijt nog te vroeg: 'Ik heb om 04.00 uur nog gegeten...'. Ook kon je voor €1,- meedoen met de voetbalpoule (Twente - Feyenoord) door de ruststand, eindstand en minuut van de eerste goal te voorspellen. 

Spelers en begeleiding van Heren 2 kijken met tevredenheid terug op deze geslaagde actie. Deelnemers werd om een bijdrage van € 5 gevraagd. Opbrengsten van deze actie zullen ten goede komen aan de vereniging. Heren 2 zal de exacte bestemming later nog bekend maken. 

Fotoalbum - Ontbijt op 'De Sonders'

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae