Afbeelding: 2020-vrolijk pasen

Ondanks corona, vrolijk Pasen!

10-4-2020

Sportpark ‘De Sonders’ is gesloten. Een bijzondere situatie welke in tegenstelling is met ons beleid van 'open club, vitaal sportpark'. Tevreden zijn we met het aanpassingsvermogen en de discipline van de gebruikers van ons sportpark.

 

In goede en slechte tijden moet je de problemen samen zien op te lossen. Door nu geen gebruik te maken van het sportpark zijn we gezamenlijk onderdeel van de oplossing op korte termijn. Op de lange termijn zal de oplossing moeilijker zijn. Het coronavirus zorgt ook voor problemen op economisch vlak. Wat betekent dit voor onze leden, onze sponsoren en andere belangstellenden? Ook deze problemen moeten gezamenlijk worden opgelost.

 

Het is Pasen, een tijd welke in het teken staat van wederopstanding. Bestuur vv VIOS B. hoopt dat we de voetbalactiviteiten weer snel op kunnen pakken. Het is duidelijk dat elkaar ontmoeten, samen voetballen, een derde helft eenvoudige maar ook belangrijke onderdelen uit ons dagelijks leven zijn. Onderling contact en sociale interactie zijn belangrijk in een mensenleven. Velen missen dit nu vanwege de corona-crisis.

 

De competities zijn inmiddels afgesloten. Er volgt geen degradatie en geen promotie zo heeft de KNVB bekend gemaakt. Voor 7 Juni stond de seizoenafsluiting gepland. De huidige maatregelen gelden tot 1 Juni waarbij er een reële kans is dat maatregelen verlengd worden.

 

Wij volgen de maatregelen en zodra het mogelijk is zullen we ons sportpark weer openstellen. We hopen dan ook dat we jullie weer snel kunnen ontmoeten op sportpark ‘De Sonders’. Ondanks alles een vrolijk Pasen en tot zo spoedig als mogelijk op sportpark 'De Sonders'.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae