Afbeelding: teamfoto

Nominaties elftal van het jaar - senioren

1-6-2018

Verkiezing tijdens de seizoensafsluiting op 17 Juni.

 

 

Heren 1

Vol goede moed werd het seizoen begonnen, echter bleven de resultaten in het begin enigszins achter. Totdat langzamerhand de draai gevonden werd en een aantal geblesseerden terugkeerden. Door in de derde periode een goede serie wedstrijden op de mat te leggen is in de laatste speelronde alsnog de nacompetitie veilig gesteld. Chapeau en verras ons met nog meer zomeravondvoetbal. Wie weet waar dit eindigt…..

 

Heren 2

VIOS 2 heeft haar nominatie dit jaar helaas niet te danken aan de sportieve prestaties. Echter is VIOS meer dan alleen een voetbalclub. Vanaf dit seizoen heeft ieder team de sportieve plicht om één zondag per jaar een kantinedienst te verzorgen. De heren van VIOS 2 wisten hier op een wel zeer ludieke manier invulling aan te geven door een grootscheeps ontbijt te organiseren. Een ongekend succes waar meer dan 180 personen aan deelnamen! Een erg creatieve invulling die zeker een nominatie waard is!

 

Heren 4

Doelstelling vanuit het bestuur was om heren 4 dichter bij heren 3 te brengen. Dit resulteerde echter van begin af aan in een gigantische trainingsopkomst wat zich ook nog eens in punten uit wist te betalen. De laatste 15 wedstrijden werden niet verloren en het geloof in het kampioenschap werd groter en groter. Op eerste pinksterdag wisten de heren het kampioenschap op het hoofdveld van Longa ’30 te bemachtigen. Een geweldige teamprestatie!

 

Heren 6

Het is alweer 5 jaar geleden dat deze sterren kampioen werden en heel Beltrum heeft het destijdse geweten…..Doordat directe concurrent RKZVC punten liet liggen en de mannen zelf met 2-0 van Varsseveld wisten te winnen, was het kampioenschap enigszins onverwacht vroeg een feit. Tijd voor weer een feest in het Voor-Beltrumse land. En dat men hier in het eigen Halfwegdôme wel raad mee weet moge duidelijk zijn!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae