Afbeelding: teamfoto

Nominaties elftal van het jaar - senioren (2019)

17-5-2019

Verkiezing tijdens de seizoensafsluiting op 2 Juni.

 

 

Heren 2

Ook vorig jaar waren zij genomineerd! Toen helaas niet om haar sportieve prestaties, maar op basis van de bijzonder ludieke invulling aan de zondag kantinedienst en de hiermee gepaard gaande gezelligheid. Dat een goede sfeer, gezelligheid en teamwork de basis vormen voor meer blijkt maar weer eens. Door het binnenhalen van het kampioenschap is heren-2 er na de degradatie van vorig jaar in geslaagd om binnen een jaar terug te keren naar de derde klasse! Een geweldige teamprestatie van formaat!

 

Heren 4

Na het kampioenschap van het afgelopen seizoen zocht men het dit jaar een klasse hogerop proberen. En niet onverdienstelijk: vanaf het begin van het seizoen werd er direct gestreden om de koppositie. Vier wedstrijden voor het eind van de competitie werd de kroon op het werk gezet door met een 8-1 overwinning op HSC’21 het kampioenschap veilig te stellen. Een wederom knappe prestatie waardoor men het volgend seizoen nog een klasse hoger mag gaan proberen. Waar ligt de lat voor deze heren? 

 

Heren 45+

Deze 45+ Voor-Beltrumse kreks, boezemen menig tegenstander op vrijdagavond angst in! Sinds seizoen 2014-2015 trekken ze er een aantal vrijdagavonden per jaar op uit om onderling toernooitjes af te werken bij buurtverenigingen als Meddo, Zieuwent, Eibergen en Grol. Menigmaal krijgt de fiets dan ook de voorkeur boven de auto. Want ook hier geldt: plezier en sportiviteit staan voorop! Op voorhand deze sportieve nominatie meer dan waard!

 

Vrouwen 2

Vrouwen 2 is een team met allemaal jonge en talentvolle speelsters. Vorig seizoen nog actief in de jeugd, dit jaar voor het eerst actief bij de senioren. Het bijzondere aan dit team is dat de spelersgroep is aangevuld met een aantal dames uit Groenlo, actief bij SV Grol. Hieruit spreekt de intentie tot samenwerking die beiden verenigingen hadden voor wat betreft het vrouwenvoetbal.

Vrouwen 2 is ingedeeld in de 4e Klasse. Een ambitieuze stap die bewust is genomen om de speelsters 'beter' te maken. Vrouwen 2 is een kweekvijver voor Vrouwen 1! Een aantal speelsters heeft dit seizoen al de stap genomen, terwijl anderen incidenteel mee mochten voetballen bij Vrouwen 1. Zo gaat het vaker bij 2e elftallen met gevolg veel wisselingen in de spelersgroep. Hierdoor is het vaak lastig was om met een ingespeeld team de wedstrijden te spelen. Ook was halverwege het seizoen sprake van een trainerswissel. Desondanks heeft vrouwen 2 een prima seizoen achter de rug, met veel positivisme, zonder wanklank. Onder de bezielende leiding van Heleen Helmers (VIOS) en Anita Helmers (SV Grol) kan teruggekeken worden op een prima seizoen. Alle reden om dit team te nomineren voor elftal van het seizoen.  

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae