Afbeelding: teamfoto

Nominaties elftal van het jaar - jeugd

1-6-2018

Verkiezing tijdens de seizoensafsluiting op 17 Juni.

 

JO17 - 1

Na een jaar van zaaien was het dit jaar, geheel volgens plan van het kader, het afgelopen seizoen het jaar van het oogsten. Met het behalen van het kampioenschap en de bekerfinale laat het elftal zien dat het met de toekomst van VIOS wel goed zit. Een talentvol team die je iedere week laat genieten als speler en toeschouwer.

 

JO17 – 2

Misschien niet het team met de beste voetballers maar dit team laat al enkele jaren een groei zien. Hoewel winnen voor dit team geen zekerheid is,  staan de mannen in dit team iedere week weer paraat om er het beste van te maken. Plezier staat hoog in het vaandel. Door de inzet van kader en spelers is het inmiddels zo dat verliezen ook geen zekerheid is. Groot compliment voor de spelers en het kader. Een meer dan terechte nominatie.

 

JO15 – 2

Zie hier de toekomst van het jeugd voetbal bij VIOS. Meisjes en jongens voetballen langer met elkaar. En als dit de toekomst is dan hoeven we ons geen zorgen te maken. Samen met het enthousiaste kader laat dit team zien dat samen voetballen heel goed gaat. En dat ze niet onder doen voor tegenstanders waar jongens de boventoon voeren. JO15 – 2 staat als een huis. Hulde!

 

JO09 – 1

Over toekomst gesproken. Dit team voetbalt sinds de winterstop in de hoofdklasse. Een prestatie waar we als VIOS trots op kunnen zijn. Nu nog ongedwongen, maar wel een team waar we als club nog veel plezier aan gaan beleven.

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae