Afbeelding: teamfoto

Nominaties elftal van het jaar - jeugd (2019)

17-5-2019

Verkiezing tijdens de seizoensafsluiting op 2 Juni.

 

JO17-2

Geen kampioenen in de zin van iedereen de baas deze competitie. Wel een kampioenselftal als je kijkt naar de sociale kant. Een school voorbeeld van jongens die iedere zaterdag met elkaar plezier hebben als ze voetballen. Buiten het veld maar zeker ook in het veld tijdens de wedstrijd. Zelfspot en humor is in deze groep een bepalende factor. Het sterke kader draagt hier zeker aan bij.

 

Hoewel men niet vooraan heeft gestaan met het uitdelen van voetbaltalent is het juist heel knap dat deze groep al zo lang op deze manier met elkaar voor VIOS voetbalt. En denk hier niet minachtend over, want de inzet en de wil om beter te worden is aanwezig. En de groei is zeker merkbaar. Bovendien is men trots op VIOS want als er wat te vieren valt zijn deze jongens er bij.

 

Hulde mannen, dik verdiende nominatie.

 

JO15-2

Al vele jaren voetbalt dit team gemengd met elkaar. Het verschil tussen deze puberende jongens en meiden wordt op veel gebieden steeds groter, maar desondanks heeft dit team dit jaar weer lekker gevoetbald onder leiding van een fanatiek kader. Eigenlijk zijn zij de toekomst binnen VIOS want in de toekomst zal dit vaker gebeuren. En dat is een compliment naar de meiden maar zeker ook naar de jongens.

 

Des te mooier is het dat de meiden vanaf volgend jaar een eigen team willen hebben, eventueel in samenwerking met een andere vereniging. Hierin hebben ze zelf het voortouw genomen door er drie meiden bij te vragen. Het kenmerkt het fanatisme en de betrokkenheid van de meiden anders was dit zeker niet gelukt.

 

Ook heeft dit team zich over Tuqa ontfermt en is zij inmiddels volwaardig lid van dit team. Hier is door velen veel energie in gestoken. Zo zie je maar weer dat er meer is dan voetbal en dat dit team vooral op maatschappelijk gebied zich onderscheid, iets waar ze zeer trots op mogen zijn !

 

JO11-1

Nog een team die de nominatie zeker verdient! Als je niet gezegend bent met het talent om een Frenkie de Jong te zijn, dan ga je, je onderscheiden op andere punten. Zaken die er zeker toe doen als je kijkt naar team building en elkaar te blijven uit dagen.

 

Dit team kiest zelf iedere wedstrijd de speler van de week. Het gaat dus niet alleen om de wedstrijd! En deze speler is de volgende wedstrijd de aanvoerder. Hoe mooi kan het zijn. Zeker als je weet dat lastig wordt als andere verenigingen hun teams gewoon indeelt in de laagste klasse terwijl ze wel twee klassen hoger kunnen voetballen. De leiders schrijven elke week een stukje op de app waar de positiviteit van afdruipt. En dat is best wel knap als je een wedstrijd met bijvoorbeeld 24 – 0 verliest.

 

De positiviteit in en naast het veld van de leiders heeft z’n weerslag op het team. Spelers stimuleren elkaar op een positieve manier ook als het niet goed gaat. Hulde voor dit team!

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae