Afbeelding: 2021-Carmen (web)

Nieuws vanuit het meidenvoetbal VIOS Beltrum

19-7-2021

Het afgelopen seizoen heeft Carmen te Bogt één keer per week de meisjes O17 getraind, terwijl deze meiden al waren aangesloten bij de dames. Deze meiden mochten in coronatijd wel trainen (jeugd), terwijl ze dat niet mochten bij de dames. Nadat de regels waren versoepeld, hebben de meiden samen doorgetraind onder leiding van Carmen. Aankomend seizoen gaan deze meiden twee keer in de week trainen bij de dames.

 

Er staat een nieuwe groep aan de poort, maar ook door het aantal (9) en de leeftijdsverschillen kunnen deze meiden geen meidenelftal vormen samen. Wel gaan we ze de mogelijkheid geven één keer in de week samen te trainen. In het gesprek met deze meiden hebben ze aangegeven het niet erg te vinden aankomend seizoen bij de jongens te voetballen, maar het wel heel leuk te vinden om samen te trainen. De meiden kiezen er ook voor om daarnaast twee keer te trainen bij de jongens (hun eigen team).

 

Aankomend seizoen houden we de ontwikkeling van deze meiden door deze extra training goed in de gaten en gaan we samen met de meiden kijken wat we volgend seizoen gaan doen. Wordt het samenwerken met een andere vereniging, wordt het voor de oudere meiden vervroegd over naar de dames of zelfs nog een seizoen tussen de jongens voetballen? We zullen het gaan onderzoeken en houden jullie via de website op de hoogte zodra er meer bekend is.

 

De meiden (allen JO15) die één keer in de week door Carmen getraind zullen worden zijn:

  1. Diede Huinink
  2. Karlijn Heutinck
  3. Anne Kip
  4. Marieke Kip
  5. Quinty Lankveld
  6. Roxy Lankveld
  7. Tatum Endeman
  8. Yenna te Woerd
  9. Maddy te Woerd

 

Wij wensen Carmen te Bogt veel succes met het trainen van deze mooie groep meiden!

MVVA

Vanuit VIOS Beltrum zijn Diede Huinink en Karlijn Heutinck (ook aankomend seizoen) geselecteerd voor de MVVA, wat staat voor Meiden Vrouwen Voetbal Achterhoek (opgericht in 2019).

 

De MVVA is een talentenacademie voor meiden. Hierdoor trainen ze 1x per week samen met getalenteerde leeftijdsgenoten onder professionele begeleiding. Wel blijven de meiden competitief bij VIOS Beltrum voetballen, maar zullen ze ook af en toe wedstrijden spelen met de MVVA. Voor meer info over de MVVA, kijk dan op www.mvva.nl.

 

Wij feliciteren Diede en Karlijn met hun selectie en wensen de meiden dit seizoen veel succes bij de MVVA!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae