Afbeelding: 2020-nieuwe trainers bij de jeugd (Bram Roelvink)
Bram Roelvink bij zijn eerste training

Nieuwe trainers bij de jeugd

9-2-2020

De winterstop is definitief voorbij, alle teams hebben alweer één of meerdere competitiewedstrijden erop zitten. Bijna alle teams blijven op hetzelfde niveau voetballen. Qua trainers is er wel het een en ander veranderd, ook mede omdat er twee teams bij zijn gekomen door het doorschuiven van spelers uit de JO07 naar de JO08.

 

Bij de JO07 heeft Eline Wolterinck afscheid moeten nemen als trainster. Ze kon dit niet meer combineren met haar school. Eline, ontzettend bedankt voor alle trainingen die jij hebt verzorgd aan de jongste jeugd binnen VIOS. Het was een soms een (te) grote groep, maar je hebt het met al die drukte van de spelertjes gedaan en hiervoor verdien je alle lof! Je hebt aangegeven in de toekomst het trainerschap weer te willen oppakken, super!

Met Luc Hoenderboom hebben we een opvolger gevonden voor de training van de JO07. Luc is speler van de JO19-1 en gaat voor zijn opleiding aan de ROC van Twente zijn stage-uren lopen bij VIOS B. als trainer. Dit doet hij niet alleen bij de JO07, maar ook bij de JO09 (extra team) en bij de circuittraining op de maandag. Fijn Luc dat je je stage bij VIOS wilt doen!* We wensen je veel succes!

 

Bij de JO08 zijn we van één team naar twee teams gegaan, waarbij Manon Bleumink voor de winterstop (samen met Mik Bosch) de trainingen verzorgde. Door een verandering op haar werk kon ze dit niet meer combineren. Samen hebben we gekeken naar een andere oplossing, goede vrijwilligers wil je nou eenmaal behouden! We zijn erg blij dat we met Manon een trainster hebben gevonden voor de MO17-1 op de maandagavond.

 

Ook zijn we erg blij met de terugkeer van Mirjam Wiersma-Baks als jeugdtrainer bij VIOS. Zij traint tot het eind van het seizoen samen met Mik Bosch de JO08, maar heeft ook aangegeven niet alle woensdagen te kunnen. Bij de zoektocht naar extra hulp bij deze groep zijn we terecht gekomen bij Bram Roelvink. Bram is speler van de JO19-1 en begint aan zijn eerste klus als jeugdtrainer. Toen zijn elftal benaderd is met de vraag of er belangstelling is voor het geven van een training, heeft hij gelijk positief gereageerd en de handschoen opgepakt. Bram zal in deze samenwerking leidend zijn qua inhoud van de training. Bram, super dat je dit wilt doen en veel succes samen met Mirjam en Mik bij de JO08.

 

Bij de MO17-1 moet Carmen te Bogt even een pas op de plaats maken. Op de maandagen zal Manon Bleumink samen met Myrna Geesink de training verzorgen, op de woensdagen wordt dit opgepakt door Lyn Stapelbroek en Annefleur Krabbenborg. Ontzettend trots zijn we dat zoveel mensen bereid zijn om VIOS te helpen. Dames, veel succes met het geven van de training aan deze leuke groep meiden.

 

Bij de JO17-1 is Job Reuvekamp gestopt als trainer. Op de maandagavond geeft Peter Berendsen de training na het herstellen van een knieblessure. Op de woensdagavond maakt Brent Nijhuis het seizoen af als trainer. Peter en Brent, bedankt voor het meedenken en ook jullie wensen we fijne trainingsavonden.

 

* Mochten er meer studenten stage willen lopen bij VIOS B. in de vorm van bijvoorbeeld trainen of fluiten, neem dan contact op met onze hoofd opleidingen Michel Ballast.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae