Nieuwe trainers aangesteld bij de jeugd!

3-7-2019

Aan het eind van het vorig seizoen hebben we afscheid moeten nemen van maar liefst 17(!) jeugdtrainers. We hebben veel (nieuwe) trainers benadert om al deze plekken weer in te vullen. Ook zijn er trainers, die afgelopen seizoen ook op het veld stonden, bereid gevonden om ook aankomend seizoen weer trainer en/of coach te zijn. Een aantal van deze trainers zien we echter weer terug als trainer voor een andere groep. Mooi om te noemen is de bereidwilligheid van de nieuwe en bestaande trainers om volgend seizoen bij VIOS Beltrum (weer) aan de slag te gaan om onze jeugdleden te begeleiden, te activeren en te vormen.

 

Bij de JO15-1 zal Ian Groot Zevert samen met Stan Lankveld het trainersduo vormen. Ian heeft afgelopen seizoenen ervaring opgedaan o.a. als trainer van de JO15-2 en gaat nu zijn ervaring als trainer en speler van Heren 1 overbrengen bij deze groep. Ian veel succes! Michel Arentsen, afgelopen seizoen grensrechter bij Vrouwen 1, gaat aankomend seizoen als assistent van Stan Lankveld aan de slag op de woensdagavond. Wij wensen hem ook veel succes!

 

Bij de JO13-1 gaat Lars Kroeze samen met Douwe ten Have één keer in de week training geven. De heren zijn de opvolgers van Tjerk Haarlink. De andere training staat dit jaar wederom onder leiding van Christan Ballast die ook op de zaterdag als coach langs het veld zal staan. Mooi om te zien dat een jonge lichting trainers opstaat en in dit geval samen de schouders eronder gaan zetten. Lars en Douwe, veel succes bij de JO13-1!

 

Niels Haarlink zal aankomend seizoen één keer in de week de JO10-1 van oefenstof voorzien. Niels komt uit een echte voetbalfamilie, waarbij zijn broer Sven trainer is bij de circuittraining en zijn vader de functie van wedstrijdsecretaris bij de jeugd bekleed. Voetbal is dus niet onbekend voor de speler van heren-2. Niels, veel succes aankomend seizoen bij de deze leuke groep!

 

Dat het voetbal bij VIOS B geen mannenwereld is dat wisten we al. Verheugd zijn we als club dat we het trainersgilde bij VIOS B. uitbreiden met twee vrouwen, Esmee Gunnewijk en Margo Wildenborg. Deze dames voetballen al heel lang samen, afgelopen seizoen in vrouwen-2, en hebben beide een voetbalhart. De dames zullen de eerste stappen als trainer zetten bij de JO9-1. Esmee en Margo, veel succes bij deze leergierige groep!

 

Bij de circuittraining op maandagavond hebben we ook afscheid moeten nemen van een drietal trainers. Gelukkig hebben we hier ook geschikte opvolgers voor kunnen vinden. Sietse Ressing liep afgelopen seizoen al mee met de groep in verband met zijn stage bij Jos Porskamp, coördinator van de circuittraining. Sietse doet dit met veel plezier en kunde. We zijn dan ook blij dat hij dit komend seizoen gaat continueren. Sietse bedankt en veel mooie trainingsuren gewenst!

Dat we ook bij de circuittraining twee dames kunnen toevoegen als trainer is een goede ontwikkeling. Mirjam Wiersma-Baks trainde afgelopen seizoen de JO9-1 en gaat komend seizoen op de maandagen bij de training assisteren. Wiep Hoitink, speelster bij de vrouwen van VIOS B, is de volgende nieuwe trainer die zich onder de vleugels van de overige trainers hoopt te ontwikkelen als trainster bij VIOS B. We zijn erg blij dat ze dit wil doen bij de circuittraining. Wiep en Mirjam, veel succes aankomend seizoen met deze nieuwe uitdaging!

 

Op dit moment hebben we nog enkele gaten in te vullen. We zoeken nog een trainer voor JO19-1 (1x per week), de MO17-1 (1x per week) en een trainer voor de JO9-2 naast Mik Bosch (1x per week). Onze Hoofd Opleidingen, Michel Ballast, gaat de komende tijd proberen deze vacatures in te vullen.

 

Hieronder een overzicht van alle trainers voor aankomend seizoen:

JO19-1:                Twan te Woerd

JO17-1:                Bob Groot Kormelink en Bram Stapelbroek

JO17-2:                Jos Porskamp en Peter Berendsen

MO17-1:              Carmen te Bogt en vacature

JO15-1:                Stan Lankveld, Michel Arentsen en Ian Groot Zevert

JO13-1:                Christian Ballast, Lars Kroeze en Douwe ten Have

JO13-2:                Demi Zieverink, Ramon te Kaat en Roel Goldewijk

JO11-1:                Roy Wilderink

JO10-1:                Niels Haarlink

JO10-2:                Ferry Papen

JO9-1:                   Esmee Gunnewijk en Margo Wildenborg

JO9-2:                   Mik Bosch en vacature

JO-7:                     Lesley van Elteren en Eline Wolterinck

Circuittraining: Jos Porskamp, Sietse Ressing, Wiep Hoitink, Mirjam Wiersma-Baks, Jordy Zieverink, Sven Haarlink en Gijs Berentsen.

 

Mocht je ook interesse hebben om op maandag als trainer te helpen bij de circuittraining? Neem dan contact op met Ellen klein Gunnewiek, coördinator van de circuittraining.

 

Max de Vries zal aankomend seizoen meerdere jeugdteams van oefenstof voorzien op de vrijdag. De precieze invulling hiervan zal te zijner tijd worden gecommuniceerd.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae