Afbeelding: 2017-nieuwe jassen kader (web)

Nieuwe jassen voor het jeugdkader

14-10-2017

Beltrum - De jeugdkaderleden van voetbalvereniging VIOS zijn voorzien van nieuwe jassen. Slotboom Steenhouwers en Bouwbedrijf Hoffman zorgden voor vervanging.

 

Zeven jaar geleden zijn bouwbedrijf Hoffman uit Beltrum en Slotboom Steenhouwers uit Winterswijk bereid gevonden om het jeugdkader van VIOS te steunen door middel van jassen. Na intensief gebruik waren deze jassen aan vervanging toe. Door hulp van John Wolterink, lid van de jeugdcommissie, zijn nieuwe soft shell jacks aangeschaft. Deze zwarte jacks met bedrijfslogo’s kennen een frisse VIOS-uitstraling. Net als zeven jaar geleden hebben afgelopen zaterdag Luciënne en Eric namens bouwbedrijf Hoffman, evenals William en Desiree namens Slotboom Steenhouwers, de eerste jacks officieel uitgereikt aan enkele enthousiaste jeugdkaderleden. 

 

Jeugdvoorzitter Benny Krabbenborg was eveneens aanwezig. Hij benadrukte de prima samenwerking met  Slotboom en Hoffman. “Wij willen de jeugd graag binden en boeien. Mooi om te horen dat jullie bedrijven dezelfde insteek kiezen.” Om het woord bij de daad te voegen zullen William Slotboom en Eric Hoffman op de VIOS-vrijwilligersmiddag een presentatie verzorgen. Specifiek gaan zij vertellen over de kansen voor de jeugd, het opleiden en de belangrijke continuïteit. Hierbij stellen ze hun eigen bedrijven als voorbeeld. Een mooie maatschappelijke wisselwerking.

fotoalbum nieuwe jassen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae