Afbeelding: 2020-Martin Grotenhuis Toernooi (web)

Martin Grotenhuis Toernooi 2020

20-1-2020

Zaterdag 18 januari is er weer het jaarlijkse Martin Grotenhuis toernooi gespeeld. Dit is een onderling jeugdzaalvoetbaltoernooi voor de JO-08 t/m de JO-13 waarbij de aanwezige spelers verdeeld worden in vier teams en er vervolgens een klein toernooitje wordt gespeeld. Na de winterstop stonden de kinderen weer te popelen om te mogen voetballen, bijna ieder kind was aanwezig. Ook de leiders waren in grote getale aanwezig waardoor ieder team door twee leiders begeleid werden.

 

Als eerste waren de spelers van de JO-08 en JO-09 aan de beurt. Martin Grotenhuis zelf deed een kort openingswoord en vroeg aan de kinderen of ze wisten wie Martin Grotenhuis is. Geen enkel kind wist wie dit is. Nadat Martin zichzelf had voorgesteld konden de wedstrijden dan eindelijk beginnen. Zoals altijd spatte het enthousiasme van de jongste voetballertjes eraf en waren de geplande drie minuten tussen de wedstrijden door veel te lang volgens de kinderen. Omdat het toernooi dus iets sneller ging dan gepland was er voldoende tijd om na de laatste wedstrijd alle spelers nog een penalty te laten nemen. Ieder kind werd luid aangemoedigd door de andere spelers. Na het toernooi ontving ieder kind een mooie medaille, vooral de jongsten waren hier erg blij mee.

 

Daarna was het de beurt aan de JO-10 en de JO-11. Ook deze kinderen waren zeer fanatiek en waren tussen de wedstrijden door zeer druk met het bijhouden van de uitslagen, de stand en doelsaldo. Martin Grotenhuis werd regelmatig gecontroleerd of hij wel de juiste score had ingevuld. Het toernooi was tot aan het eind toe spannend. Voor het begin van de laatste wedstrijd konden er nog drie teams het toernooi winnen. Na een zeer spannende wedstrijd laatste wedstrijd werd ook dit toernooi met een penalty voor iedereen afgesloten.

 

Als laatste was de JO-13 aan de beurt. De goede sfeer tussen zowel de kinderen als de leiders van deze groep is mooi om te zien. Na de onderlinge wedstrijden waren er 2 teams op een gedeelde 3e plek geëindigd en mochten de spelers zelf bepalen of en hoe de 3e en 4e plek nu werd bepaald. Fanatiek als de spelers waren kozen ze voor een finalewedstrijd. Na het toernooi ging de radio in de kleedkamer weer aan en was het voor de leiders tijd om het toernooi af te sluiten in de kantine.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi en de jeugdcommissie bedankt dan ook iedereen die heeft geholpen bij dit toernooi.

Fotoalbum - Martin Grotenhuis Toernooi

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae