Afbeelding: 2017-DEO loop (web)

loopgroep VIOS neemt deel aan DEO loop

17-12-2017

De loopgroep vv VIOS B is al weer enige tijd onderweg. Zaterdag 11 Juni 2016 was de eerste keer en er werd gestart met acht personen. Ondertussen is de groep wat groter geworden waarbij de opkomst wisselend is. Onder leiding van Emiel Koster heeft iedereen vooruitgang geboekt, een ieder op zijn eigen niveau. Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse DEO-loop, een mooie gelegenheid om je te testen en ook een gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. 

 

De deelnemers konden kiezen voor een afstand van 4,9 - 9,1 of 12,7 kilometer. In alle gevallen een mooie route door het Galgenveld bij Borculo. Uitlopen en genieten is het primaire doel maar je bent ook benieuwd waar je staat in vergelijk met anderen. Inmiddels zijn de uitslagen en de foto's gepubliceerd.

 

Moet je na de kerstadagen overtollige kilo's kwijt? Heb je goede voornemens? Dan is deelname aan de loopgroep of bootcamp onder leiding van Chantal Papen een mogelijkheid. Deelname aan de loopgroep is voor actieve leden, niet-actieve leden en andere belangstellenden. We willen het zeker laagdrempelig houden en nodigen ook niet-leden uit om mee te doen. We starten iedere zaterdag om 09.00 uur en de kantine is vanaf 08.30 uur geopend. Let op: zaterdag 30 December is er geen training!

 

De trainingen staan onder leiding van Emiel Koster en zullen voor lopers van verschillende niveau’s toegankelijk zijn. Duurlopen worden vermeden, dat kan iedereen zelf verzorgen. Intervaltrainingen met als doel het verbeteren van de basisconditie staan voorop. Sport verbroedert en dat is een ander belangrijk onderdeel van de loopgroep. Samen iets leuks doen en elkaar stimuleren staan voorop. De training zal zodanig zijn dat iedereen die enigszins sportief is aangelegd deel kan nemen. Ook spelers die terugkomen na een blessure of bezig zijn met het herstel zijn van harte welkom.

 

Niet alleen op zaterdagen maar ook op dinsdagen wanneer Chantal Papen leiding geeft aan bootcamp is er gelegenheid om je conditie op peil te houden. Bootcamp is op dinsdag avond en start om 19.30uur. Locatie: kleedlokalen sportpark 'De Sonders'

Fotoalbum DEO loop

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae