Afbeelding: 2019-recreatief voetbal (web)

Lekker voetballen!

17-8-2019

Sportpark ‘De Sonders’ is niet alleen een plek om te sporten. Vooral is het ook een plek om te ontmoeten. Wil je toch sporten, dan kan dat op verschillende niveaus. Er is steeds meer mogelijk!

 

Naast de standaard competities is er mogelijkheid om op vrijdag 7-7 te voetballen. Dit kan in verschillende leeftijdscategorieën, zowel voor mannen als voor vrouwen. Sinds enkele jaren doen de heren 45+ mee aan de 7-7 competitie. Op vrijdag avond in een poule van vier teams lekker een potje voetballen, dat is de basis. Gezelligheid hoort daar ook bij. Vaak wordt er dan ook voor een hapje en drankje gezorgd na afloop van de wedstrijd. Samen nagenieten.

 

Afgelopen jaar is er dan ook gestart met een vrouwen 7-7 competitie. Een mooi initiatief dat al snel een vervolg krijgt. Dit jaar is er bij de vrouwen al uitbreiding met een team. Coryfeeën van weleer komen van ver om elkaar weer te ontmoeten bij VIOS. In September starten zij met hun eigen 7-7 competitie.

 

Wil je geen competitie spelen? Er is nog een mogelijkheid voor recreatief voetbal. Zondagmorgen om 10.00uur een balletje trappen met andere enthousiastelingen. Heb je ook zin? Kom dan naar sportpark ‘De Sonders’.

2011-2012 dames 1
2011-2012 vrouwen 1

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae