Afbeelding: 2016-Mik Bosch 750x430

Laatste videoverslag Mik Bosch

20-1-2019

Het hoort er helemaal bij. Op maandag de thuiswedstrijd van VIOS 1 terugkijken. Sinds twee en half jaar doet Mik Bosch dit. Maar Mik doet meer voor VIOS. Zo is hij naast actief voetballer, jeugdscheidsrechter en -trainer. Daarnaast doet hij ook nog even de VWO en maakt muziek.

 

Het maken van de filmpjes van VIOS 1 is daarbij net te veel. Afgelopen zondag tegen Doetinchem maakte Mik zijn laatste videoverslag. Na de wedstrijd was hier in de kantine extra aandacht voor. Uit handen van voorzitter Theo Helmers ontving Mik een envelop met inhoud. Namens heren-1 hield Twan te Woerd een korte toespraak. Ook hij kon een klein cadeau overhandigen. Mik hartelijk bedankt namens bestuur, eerste selectie en de supporters van VIOS B.

 

Wij zoeken nog een opvolger voor Mik. Heb je interesse? Stuur een mail naar theohelmers@gmail.com. Zoals Mik het zegt; “Het is hartstikke leuk om te doen. Bovendien leer je veel van de youtube-wereld.” Voor de opvolger geldt net als bij iedereen bij VIOS; het hoeft niet briljant te zijn, als je er maar plezier aan beleeft en jezelf wilt ontwikkelen.

Fotoalbum - Laatste videoverslag Mik Bosch

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae