Afbeelding: 2019-koninklijke onderscheiding Marcel Helmers (web)

Koninklijke onderscheiding Marcel Helmers

5-6-2019

Woensdag 5 Juni - Marcel Helmers (54) is vanavond door burgemeester Joost van Oostrum benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de eervolle onderscheiding tijdens de bestuursvergadering van Sportcentrale VIOS.

 

Marcel al ruim 30 jaar actief voor het ‘algemeen belang' in Beltrum. Hij begon in de functie van secretaris bij Tafeltennisvereniging VIOS). Sinds 1989 is hij actief als vrijwilliger voor wagenbouwgroep De Slinge. Diezelfde functie bekleedt hij bij de lokale Parochiële Caritas Instelling en Stichting Oud-Beltrum.

 

Actief voetballer is Marcel niet geweest, zijn hart lag in het begin bij het tafeltennis. Later is Marcel gaan volleyballen. In de jaren 90 is het recreatieve volleybal opgericht en daar heeft Marcel onlangs zijn 25-jarig jubileum gevierd. Naast volleyballer is hij ook nog recreatief hardloper. Een allround sportman en daarmee een perfecte achtergrond voor een bestuurder van een omnivereniging als VIOS.

 

Na 22 jaar neemt Marcel nu afscheid als bestuurder van Sportcentrale VIOS. Helemaal verloren gaat hij niet voor onze club. Op de achtergrond blijft hij ondersteuning bieden. Marcel bedankt voor jouw inzet en bijdrage aan onze mooie vereniging.

Fotoalbum - koninklijke onderscheiding Marcel Helmers

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae