Afbeelding: 2022-2023 heren 1 (web)

Kom zondag naar Hengelo en moedig VIOS aan!

13-6-2023

Afgelopen zondag speelde VIOS de halve finale van de nacompetitie en wist het met 4-3 te winnen van Germania. Hiermee is een ticket voor de finale veilig gesteld.

 

Zondag 18 juni a.s. wordt deze finale gespeeld op de velden van V. en AV. Pax, Elderinkweg 5, 7255 KA te Hengelo. Om 14:00 uur zal het beginsignaal klinken en we rekenen op jullie komst om de ploeg van Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt aan te moedigen.

 

Tegenstander deze zondag is SVO 68 / VVLK SSA uit Ooij. Afgelopen zondag wist het haar eigen halve finale na verlenging met 5-3 te winnen van Rood-Wit. SVO '68 heeft sinds 2022 een samenwerkingsverband met VVLK. Afgelopen seizoen kwam eerste elftal onder de naam SSA-SJO SVO/VVLK uit in de 4e klasse E en eindigde het als tweede. In dezelfde klasse eindigde Germania overigens als vierde.

 

De wedstrijd begint om 14:00 uur. Ongeacht het resultaat is kantine 'de Spilsoos' na afloop van de wedstrijd geopend om even na te praten. Hapjes en drankjes zijn dan tegen een gereduceerd tarief te nuttigen. Tot zondag!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae