Kevin Vos nieuwe trainer VIOS Beltrum

18-12-2018

VIOS Beltrum heeft met ingang van het seizoen 2019-2020 een nieuwe trainer. Kevin Vos volgt Manfred Graven op die na 3 seizoenen VIOS gaat verlaten.

 

‘’Zijn enthousiasme en gedrevenheid gaven voor ons de doorslag. Bovendien heeft hij, ondanks zijn nog jonge leeftijd, een goede kijk op het moderne voetbal, een sterke eigen visie en is hij vernieuwend. Hij past bij de cultuur van VIOS en onze ambities sluiten naadloos op elkaar aan", aldus Ronald Stapelbroek van de Technische Commissie’’.

 

De in Neede woonachtige Kevin Vos (31) is vol trots. ‘’Ik ben erg onder de indruk van de progressie die VIOS de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De club heeft een uitstekende accommodatie, een goede spelersgroep en met een flink aantal jeugdtalenten in aantocht ligt er een prima basis om de ingezette koers verder uit te bouwen’’.

 

Kevin Vos is nu voor het tweede jaar trainer bij VV Rietmolen. Het afgelopen seizoen is Rietmolen onder zijn leiding gepromoveerd van de 5e naar de 4e klasse KNVB. Daarvoor heeft hij gedurende 3 jaar het 2e elftal van Grol getraind en is hij jeugdtrainer bij Grol en Neede geweest.

 

In een reactie geeft voorzitter Tim ten Beitel van VV Rietmolen aan het jammer maar begrijpelijk te vinden. ‘’Vanaf dag één was bekend dat Kevin ambities heeft om zo hoog mogelijk te trainen, we gunnen hem daarom deze stap. We zijn trots op de samenwerking met het kampioenschap als hoogtepunt en wensen Kevin vanaf volgend seizoen succes bij VIOS’’

Kevin Vos nieuwe trainer VIOS Beltrum

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae