Afbeelding: 2019-Kevin Vos

Kevin Vos neemt afscheid van VIOS B

17-12-2021

Afgelopen week heeft Kevin Vos bekend gemaakt dat hij aan het eind van het seizoen 2021-2022 gaat stoppen als hoofdtrainer van vv VIOS B.

 

Na 15 jaar onafgebroken trainer te zijn geweest neemt Kevin een sabatical. Een jaar van rust, bezinning en aandacht voor het gezin staat nu voorop. Voor bestuur en technische commissie ligt er dan ook de uitdaging om een waardig opvolger van Kevin te vinden. Samen met Ruud Denekamp is Kevin bij VIOS begonnen in het seizoen 2019-2020. Na een verblijf van één jaar in de 3e klasse, onder leiding van voorganger Manfred Graven, keerde VIOS terug naar de 4e klasse en hebben Kevin en Ruud een start gemaakt met verjonging en vernieuwing.

 

Er staat nu een goede gebalanceerde groep met veel potentie. Een resultaat dat niet zichtbaar is in klinkende resultaten ten gevolge van COVID. Het voetbal zelf is verder verbeterd en het seizoen 2021-2022 is nog niet afgelopen. VIOS strijdt mee om de prijzen en wij hopen op een passend vervolg in de competitie zodat we op een goede manier afscheid kunnen nemen van Kevin.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae