Afbeelding: 2019-kantine

Kantinerooster - vrijwilligers gezocht

25-6-2021

De kantine is ten gevolge van corona enkele maanden dicht geweest. Thijs en Johnny zijn blij dat de kantine weer open is. In de afgelopen periode heeft Johnny de kantine een nieuwe look gegeven door de muren te schilderen. Verder krijgen we buiten een overkapping over het terras. Zo willen we meer gezelligheid creëren om na het sporten een drankje en een kleine hap te kunnen nuttiggen. Ook daarom wordt er op de zondag een extra dienst toegevoegd aan het schema (18.00u tot 22.00u). 

 

Wij werken aan het kantine rooster voor komend seizoen. De afgelopen maanden zijn er meerdere vrijwilligers gestopt. Doordat deze vrijwilligers zijn gestopt zijn er veel gaten in het rooster ontstaan. In totaal zijn 10 vrijwilligers gestopt; voetbal (5), handbal (1) en gymnastiek (4). Wij zoeken nieuwe vrijwilligers en organiseren een avond voor deze nieuwe vrijwilligers. Voor alle dagen van de week zoeken wij nieuwe vrijwilligers. Voor nieuwe barvrijwilligers is er op vrijdag 30 juli om 19.00 uur een kennismakingsuurtje. Hierin geven wij aan wat van een barvrijwilliger verwacht wordt.

 

Ook gaan wij de keukenactiviteiten uitbreiden omdat er vraag is vanuit alle sporten. Voor de keuken willen wij een apart keukenrooster maken met keukenvrijwilligers die het leuk vinden om dit tot een succes te maken. Wij zoeken vrijwilligers voor alle dagen van de week. Daarom houden wij op vrijdag 30 juli om 20.00 uur een avond om deze nieuwe keukenvrijwilligers kennis te laten maken met onze plannen.

 

Voor deze avond moeten de nieuwe vrijwilligers zich van tevoren opgeven bij Thijs te Brake 06-37196859 (opgave tussen 19.00u en 20.30u)

 

“ZONDER VRIJWILLIGERS KAN DE KANTINE NIET OPEN”

 

In de bijlage het zevenwekelijks kantinerooster met de lege vacatures (geel) die wij met zo’n allen toch moeten opvullen.

 

Thijs te Brake en Johnny Wolterink

Instructiefilmpje - gebruik kassa

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae