Afbeelding: 2020-bestrating terras (web)

Kantineplein wordt gezellig, veilig en stijlvol

7-11-2020

Bestrating wordt momenteel aangepakt!

 

Een heerlijke dag, lekker gesport, vrienden ontmoeten. Het kantineplein of sportterras wordt dé plek. Het lijkt even geleden allemaal, maar tijden worden ongetwijfeld beter.

 

Inmiddels is 'de Ondergrondse' druk doende om vervangende pleinverharding aan te brengen. Het ziet er nu al goed uit. De komende weken zal het tot een afronding komen. Vakmensen complimenten!

Veilig en gezellig

Zoals eerder aangegeven zorgt de schets van lokaal ontwerper Gilke Arink voor een ware metamorfose. De oude en gedateerde houten picknicktafels verdwijnen. Moderne zitjes afgewisseld met tafels en stoelen stonden er na de vakantie al. Het geheel warm aangekleed en alles in een trendy look. Precies passend bij de moderne vereniging die VIOS is en om het gehele plaatje te laten kloppen met echte pleinallure.

Dit laatste heeft meerdere redenen. Natuurlijk gaat het veel gezelliger lijken. Door te kiezen voor afwijkende gebakken materialen wordt de oude weg naar het touwtrekgebouw visueel onderbroken. Uitneembare paaltjes gaan een natuurlijke blokkade vormen.

 

“Veiligheid is een belangrijk thema. We willen geen gemotoriseerde verkeersbewegingen, waar voetgangers en kinderen passeren. Het nieuwe plaveisel zijn hoogwaardige gebruikte winkelpromenadeproducten. Een prachtvoorbeeld van het circulaire gedachtengoed en VIOS draagt graag bij aan een duurzaam Beltrum”, aldus Johnny Wolterink.

Fotoalbum bestrating terras

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae