Afbeelding: Jump XL (1)

Jump XL & Megapret - vrijdag 30 december

28-12-2022

Aanstaande vrijdag staan alweer de volgende activiteiten op de planning. Dan zullen we met maar liefst 48 kinderen naar Jump XL gaan in Hengelo en met de allerjongste jeugd een middag naar Megapret. Eerst was het lastig om voor Jump XL chauffeurs te vinden. Waar we begonnen met 5 chauffeurs, hebben we nu uiteindelijk nog chauffeurs te veel. Hartstikke bedankt hiervoor!

 

Jump XL

We gaan om 17:15 uur verzamelen op de parkeerplaats van sportpark de Sonders. Hier kan iedereen dan zijn betaling doen van €7,- contant. Het liefst gepast te betalen. We zullen dan rond 17:30 uur vertrekken richting Hengelo. Hier kunnen de kinderen dan van 18:30 uur tot 20:00 uur rondspringen. Inbegrepen zit een zakje chips, ranja en een waterijsje.

Afbeelding: Megapret

Megapret

Aanstaande vrijdag gaan we 13:00 uur verzamelen op de parkeerplaats van sportpark de Sonders. Hierbij hoef je geen contant geld mee te brengen. De kosten worden via een tikkie naar het mailadres van alle ouders gestuurd. Eindtijd is circa 17:30 uur. Hierbij inbegrepen zit een patat met mayo, mini snacks, onbeperkt ranja en een ijsje.

 

De informatie van de overige activiteiten worden later bekend gemaakt.

Alvast een fijne jaarwisseling!

 

 

Namens de jeugdcommissie,


Bram Roelvink

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae