Afbeelding: 2022-Jordy geslaagd (web)

Jordy Zieverink geslaagd voor opleiding Pupillentrainer!

21-12-2022

De afgelopen maanden heeft de Pupillentrainer cursus, georganiseerd door de KNVB, plaatsgevonden op ons sportpark. Er deden in totaal 10 cursisten mee van verschillende verenigingen, waaronder ook onze eigen jeugdtrainer Jordy Zieverink! Jordy is dit seizoen trainer van de o12. Van de 10 cursisten hebben er 9 het diploma behaald.

 

De groep cursisten hebben op meerdere maandagen training gegeven aan en onderlinge wedstrijden bekeken van onze o8 t/m o12 groepen. KNVB-docent en cursisten waren zeer te spreken over de vereniging VIOS Beltrum als gastheer voor de Pupillenopleiding. Hopelijk kunnen we in de toekomst vaker gastheer zijn voor deze opleiding, dit doen we echter alleen als er dan ook cursisten vanuit VIOS Beltrum meedoen aan deze opleiding. We willen alle spelers, ouders en trainers van de circuittraining bedanken voor hun medewerking aan deze opleiding. 

 

We zijn erg blij dat Jordy initiatief en de tijd heeft genomen om deze opleiding te volgen, waardoor hij nog betere trainingen kan geven aan onze jeugd! Zelf geeft Jordy aan dat hij er veel van heeft geleerd en raad andere trainers aan om, als je tijd hebt, deze opleiding ook te volgen. VIOS B staat hier ook voor open! Mocht je meer willen weten over deze opleiding, Jordy kan je er alles over vertellen.

 

Jordy, van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

 

Namens de jeugdcommissie,

 

Michel Ballast

Fotoalbum - Jordy Zieverink geslaagd!

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae