Afbeelding: 2017-2018 JO09-1 (web)

JO09-1 pupillenvoetbal

29-4-2018

Vanaf dit seizoen 2017-2018 is het een en ander veranderd in het pupillenvoetbal: de oude F-jeugd. Kort samengevat,  de jongens voetballen 6 tegen 6: 4 x 10 minuten en op een kwart veld. 

 

De jongens van JO09-1 vinden het allemaal best en ondervinden het voetballen als leuk en hebben veel plezier in het spelletje. Er wordt bijna geen training over geslagen. De jongens stimuleren elkaar, luisteren naar elkaar en zijn hierdoor ook fanatiek. Deze positieve instelling heeft al goede resultaten opgeleverd zoals najaarskampioen 2016-2017 en het verlengde hiervan in de 1e klasse spelen. Vanaf februari dit jaar speelt de JO09-1 hoofdklasse.

 

Een prestatie op zich, omdat dit ruim 15 jaar geleden is geweest voor VIOS Beltrum. De jongens voetballen tegen teams uit Groenlo, Enschede, Zutphen etc.. Door de teams wordt technisch en fysiek sterk gevoetbald. Ze leren omgaan met verschillende mentaliteiten en gedrag. Onze jongens doen goed mee in deze competitie. Een mooie lichting voetballers met positieve instelling!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae