Afbeelding: 2018-presentatie (4)

Jeugdopleiding: presentatie Michel Ballast

19-12-2018

Op 17 december waren 42 (!) vrijwillige kaderleden aanwezig bij de presentatie van Michel Ballast als hoofd opleiding vv VIOS B. De opkomst van onze jeugdige talenten (14 jaar, goed zo meiden) tot aan de oudere jongere, stemde tot tevredenheid.

 

Na uitleg van Michel over wie hij is en wat hij doet, maakte hij via de taak-functie omschrijving de kaders van zijn plan bekend. Belangrijke punten voor zijn plan zijn:

  • het pedagogisch klimaat verbeteren
  • ondersteunen van trainers
  • jeugd in kaart brengen

 

Uitgangspunten voor zijn plan op korte- en lange termijn zijn de visie en missie van VIOS en het beleidsplan van de jeugdcommissie. Zowel Michel als de jeugdcommissie zijn blij dat de functie gestalte gaat krijgen maar ook dat het hoofd opleiding deel uit gaat maken van de jeugdcommissie.

 

Van de aanwezigen in de zaal werd gevraagd om mee te denken over regels die hierbij horen maar ook om input te geven voor zaken die hij mee kan nemen in zijn plan. De presentatie was duidelijk en werd positief ervaren. Verder waren er ook enkele opmerkingen vanuit de zaal om over na te denken en die Michel een plek moet geven in zijn plan.

 

Al met al een goede avond die duidelijkheid verschafte en ons inzicht gaf wat de functie in de toekomst kan betekenen voor VIOS. Na de presentatie was er onder het genot van een drankje bij onze hoofd sponsor Spilman,voldoende stof om nog even na te praten.

2018-presentatie (1)
2018-presentatie (3)
2018-presentatie (2)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae